fbpx

O, brad frumos: reciclăm, dăruim, împodobim!

Povestea de Crăciun se învârte în jurul bradului.

Fiecare familie are propriile tradiții de Crăciun și fiecare membru are propriile trăiri, emoții și amintiri. Însă un lucru este cât se poate de cert: totul se învârte în jurul bradului de Căciun! Cel puțin la noi în familie așa e.

Christmas mini session – by Anita Jambor / Komiti

Știu că o să fie, poate, un șoc pentru voi, dar eu îmi împodobesc bradul de Crăciun, an de an, alături de Buburuza, de peste 15 ani, în timp ce ascultăm colinde. Da, Hrușcă face parte din playlist. E o tradiție pe care am extins-o de când eram copil la mama acasă. Așa se întâmpla și la mine în familie și la Buburuza în familie.

Bradul a ajuns să fie un simbol al Crăciunului. Iar Crăciunul, în primul rând, pentru mine cel puțin, este să fiu alături de familie și, totodată, să fiu o persoană mai bună. În fiecare an încerc să fiu o variantă mai bună a mea față de Crăciunul trecut.

De aici și toate proiectele umanitare în care încerc să mă implic. Shoebox și Nepoți de Crăciun sunt proiectele mele de suflet.

O, brad frumos! – ”Împreună de Crăciun”

Practic oricine achiziționează un brad artificial de pe site-ul obradfrumos.ro are posibilitatea să îl recicelze pe cel vechi, dacă nu e cazul de reciclat pentru că este un brad în stare bună, dar își dorește să-l schimbe, poate să-l doneze.

Folosește cuponul Ciulea la achiziționarea unui brad artificial de pe obradfrumos.ro și o să primești o surpriză în colet (wink, wink). Nu vă spun ce e, dacă v-aș spune nu ar mai fi surpriză, dar promit că e ceva de suflet.

Indiferent de ce alegi (să-l reciclezi sau să-l donezi), costul transportului este suportat de către oamenii faini de la O, brad frumos!.

Pentru că am o oarecare reticență în evenimentele sociale și de responsabilizare socială, prima întrebare care mi-a venit în minte a fost:

– La cine ajung brazii donați și cine face selecția lor?

Întrebare la care am primit răspuns clar, concis și fără să stea pe gânduri:

– Brazii, indiferent că vorbim de cei reciclați sau cei donați ajung la noi în depozit, unde fiecare brad artificial o să fie evaluat de unul dintre angajații noștri responsabili cu CTC-ul, asigurându-ne astfel că brazii reciclabili să ajungă în containerul de reciclat, iar cei potriviți pentru a completa Crăciunul să ajungă în casa unui copilaș care să se bucure de magia sărbătorilor. Avem în această direcție un parteneriat cu ”Ana și Copiii” din București și “Acoperământul Maicii Domnului din Cluj”.

Vreau să-mi cumpăr un brad artificial și să-l donez / recicelz pe cel vechi. Ce am de făcut?

1. Intri pe obradfrumos.ro și îți alegi bradul preferat.
Folosește cuponul Ciulea și o să primești o surpriză în colet (wink, wink). Nu vă spun ce e, promit că e ceva de suflet.
2. Alege ce vrei să faci cu bradul artificial vechi (reciclezi sau donezi), pregătește-l și așteaptă să vină curierul.

Atât de simplu e să fii mai bun de Crăciun!

Mi s-a părut foarte drăguț video-ul pe care l-a realizat Ioana Chișiu cu ocazia împodobirii bradului artificial achiziționat chiar de la O, brad frumos!

O, brad frumos! Cine e în spatele proiectului?

Proiectul nostru s-a născut tocmai în Maramureș, unde brăduții sunt falnici și Crăciunul e de regulă plin de zăpadă.

Am crescut de la an la an și ne-am mutat la Cluj. De aici, am transpus povestea noastră online și ne-am propus “să creștem” și mai frumos. Cu alte cuvinte, ne-am propus să fim responsabili social și “mai verzi” ca brăduții arficiali pe care îi vindem.

Ne mândrim cu faptul că sunt bogați, plini, falnici, frumoși precum colinda însă vrem și mai mult de la ei: să fie ecologici, sustenabili și responsabili social.

Așa ne-a venit ideea campaniei: “Împreună, de Crăciun: reciclăm, dăruim și împodobim”.

Vrem să încurajăm comunitatea “O, brad frumos” să îmbrățișeze aceste valori și împreună, “să scriem” povești frumoase Crăciunul acesta.

Rolland – CEO O, brad frumos!

Bradul articifial O, brad frumos!

Nu am să vă spun datele tehnice ale brazilor, în primul rând pentru că sună urât ”date tehnice a bradului de Crăciun” și în al doilea rând pentru că un brad de Crăciun se alege cu sufletul, nu cu mintea.

În schimb am să vă arat două poze de la cei care și-au completat tabloul de Crăciun cu un brad artificial și / sau decorațiuni de la O, brad frumos! (dacă vă interesează, găiți la ei pe pagină mai multe fotografii)

Credem în produsele noastre și ne dorim ca amprenta pe care acestea o lasă societații să fie una pozivă, din toate punctele de vedere. De la grija față de mediu până la reutilizarea resurselor, acestea să fie cu adevarat responsabile. Doar așa, vedem noi profilul unui brăduț, cu adevărat frumos.

Rolland – O, brad frumos!

Bun, nu o mai lungesc, înainte de a încheia articolul vă reamintesc

1. Intri pe obradfrumos.ro și îți alegi bradul preferat.

Folosește cuponul Ciulea și o să primești o surpriză în colet. Surpriza e de suflet.

2. Alege ce vrei să faci cu bradul artificial vechi (reciclezi sau donezi), pregătește-l și așteaptă să vină curierul.

P.S.
Cei din Cluj-Napoca îi găsesc la Vivo!, intrarea numărul 4 (Cinema City), dacă le este mai la îndemână pot să achiziționeze din locația fizică brăduțul de Crăciun.

Campania O, brad frumos: reciclăm, dăruim, împodobim! se desfășoară și în offline, ceea ce înseamnă că puteți să duceți acolo bradul vostru vechi pentru a fi reciclat sau donat. Singurul inconvenient fiind că nu o să mai primiți surpriza din partea mea. Dar important este să împărțim magia Crăciunului.

Împreună de Crăciun: reciclăm, dăruim, împodobim!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

GreenTech Film Festival Cluj-Napoca | 22 noiembrie 2019

Next Post

Moș Crăciun vine la Târgul din Cluj-Napoca

Related Posts

Cinci motive sa pleci!

Te indobitocesti – vrei nu vrei, te indobitocesti daca stai acasa cu mama … ti se pare normal sa iti puna maica’ta mana pe chilotii tai, nu e nimic anormal daca ai 40 de ani, dar te suna maica’ta sa te intrebe cat mai stai in oras, intimp ce tu esti cu pretenii la bere … prea multa cocolosenie strica … clar, te indobitocesti! 2. Nu ai valoarea banului – cand esti cu mama si tata acasa, mancarea e calda, patutu’ e facut, vasele spalate … telefonu’, gazu’, intretinerea, internetu’, curentu’ sunt notiuni de care nu ai auzit decat la televizor …
citește mai mult

Da-ti demisia…

Nu am inteles si probabil ca nu o sa inteleg niciodata de ce oamenii, fara nici un fel de obligatii sociale, in floarea varstei, decid sa se inchida singuri intr-o inchisoare a unui loc de munca care nu-i satisface.
citește mai mult