fbpx
Concert Lara Fabian la Cluj, 29 martie, Sala Polivalenta

Câștigă o invitație dublă la Camouflage World Tour by Lara Fabian | Cluj, 29 martie, Sala Polivalenta

Update: Câștigătorul a fost anunțat personal

Lara Fabian este genul de artist de care îți place sau nu. Nu poți să zici că-ți este indiferent, nu ai zonă gri de ”nicicum”. Ori, ori. Așa o simt eu pe Lara Fabian.

Lara a început Camouflage World Tour pe 2 februarie 2018, în Statele Unite. În total va susține 40 de concerte (mă rog, 41 pentru că în Atena, Grecia a fost cererea așa de mare încât a mai susținut un concert a 2-a zi), dintre care două în Romania (29 martie 2018 Cluj-Napoca și în 31 martie 2018 în București), iar ultimul concert îl va susține la Paris (Zenith), în iunie.

Mai jos regăsiți câteva poze de la concertul Larei Fabian de la Miami Beach, Florida; iar aici o filmare, de amator, cu melodia care-i place ei cel mai mult de pe acest album, Camouflage. Melodia este interpretată live, ceea nu poate decât să ne facă ”poftă” de concertul ei.

Embed from Getty Images

Personal nu pot să compar sentimetul pe care-l am în momentul în care particip la un concert cu ascultarea unui album, acasă. Nu spun că nu-mi place, spun că nu-mi produce aceiași emoție. Zilele trecute discutam cu un prieten legat de trupele cover și am ajuns la concluzia că sunt momente (trupe de cover) în care prefer să merg la un concert susținut de o trupă de cover, decât să stau acasă și să ascult originalul de pe un CD.

Și, ca să nu o mai lungesc, spuneți-mi, printr-un comentariu la acest articol, care este melodia pe care vreți neaparat să o ascultați la Cluj-Napoca, în data de 29 martie 2018, în cadrul concertului Camouflage World Tour susținut de Lara Fabian la Sala Polivalentă. Poți să-mi spui până în data de 27 martie, câștigătorul îl voi anunța în data de 28 martie 2018.

Cei care vor să cumpere bilete, acestea sunt disponibile în rețeaua Eventim.


9 comments
  1. O iubesc pe Lara! 🙂 O ascult cu o deosebita placere si admiratie, imi plac toate cantecele ei;imi doresc foarte tare sa ascult live la Cluj, melodia Choose What You Love Most ( Let it Kill You) si Growing Wings.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Feel your menu

Feel your menu – proiect inedit care introduce meniuri în limbaj Braille, în restaurantele clujene

Next Post
#GoodTimefor #Guinness #StPatricksDay

Am sărbătorit alături de 70 de milioane de oameni.

Related Posts