fbpx

Prima bere

Prima bere o dau eu!

Cei care mă cunoașteți știți că sunt un, nu am să zic împătimit, am să spun doar băutor de vin. Asta nu înseamnă că atunci când vizitez Anglia spre exemplu, nu beau bere. Ori de câte ori am fost în Londra, am băut doar bere, pentru că nu-i așa, toate trebuie făcute la timpul și-n locul potrivit.

În Irlanda nu am fost, din păcate, dar asta nu înseamnă că nu am băut Guinness® (până la urmă nici Sfântul Patrick nu a fost irlandez – e original din Țara Galilor). Mă rog, vorba unei prietene: Ciulea, mă! Guinness® nu e bere, e ceva licoare primită de la zei!

Guinness®

poză

După cum bine știți, în data de 17 martie, Iulius Cezar a avut ultima victorie… i-a  bătut pe Titus Labienus și Pompey, cel tânăr. Bine, hai că am glumit, normal că nu de asta e vorba, ci de ziua pe care toți o știți ca ziua în care s-a născut Thomas Boston, filosoful scoțian.

Sau poate că vă este mai cunoscută drept ziua internațională a limbii irlandeze, ziua în care întreaga planetă se va face verde, sau cel puțin ne accesorizăm cu o pălărie de spiriduș, un trifoi cu patru foi, părul roșu. Ceva.

Prima bere o dau eu!

Accesorizat (am barba la mine) și cu spiritul de irlandez în mine, în data de 17 martie 2018, începând cu ora 20:00, împreună cu Gabriel Aldea și Răzvan Drgaoș, ne-am decis să mergem într-un pub crawl. N-am mai fost într-un pub crawl din cretacic!

La ora 20:00 ne vedem Old Friends, stăm, bem prima bere. E simplu să bem prima bere, tot ce aveți de făcut este să veniți la ora stabiltă și să mă trageți de mânecă (la secțiunea contact am și nr de telefon, deci, dacă am semnal, dați un semn… pe ce vreți voi: telefon, Facebook, Instagram, mi-am scos notificările de la Twitter, deci nu mă apelați aici :D) și-mi spuneți parola: ”Slainte!”. După care ne îndreptăm spre Joben, O’Peters, Karolina Augusta și nu în ultimul rând, Chelsea Pub (nu neaparat în ordinea asta).

Sper că veniți cu taxi-ul (apropo, voucher-ul e valabil), da? Să nu avem discuții, ieșim în oraș să bem o bere, nu să jucăm șah.

Recapitulăm: ora 20:00, Old Friends, Slainte!

Harta Guinness Cluj


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Neversea 2018

The SCRIPT vine pentru prima dată-n România | Festivalul NEVERSEA

Next Post
MEATic Restaurant

MEATic Restaurant

Related Posts