fbpx
Stradale Cluj

Stradale Cluj-Napoca, un nou loc de ieșit la masă

Mă bucur că încet-încet Cluj-Napoca devine un oraș European și din punct de vedere culinar, nu doar din cel al sportului, festivalurilor, universităților etc. Ați înțeles voi unde bat.

Nu o dată v-am spus că sunt oarecum dezamăgit de oferta culinară din Cluj. Mă refer strict la faptul că nu e suficient de diversificată, atât din punct de vedere a meniului, cât și din punct de vedere a designului interior. Am să mă repet și am să vă spun că am impresia că prea se copiază între ele (sfat: renunțați la burgeri, nu toată lumea trebuie să aibă burger în meniu).

Dar să revenim la oile noastre. Stradale Cluj-Napoca e un suflu nou și mă bucur că a decis să vină în Cluj, poate așa mai pune puțină presiune pe ceea ce avem în oraș și cine știe, poate în timp se va transforma în genul de restaurant pe care-l întâlnești pe ”afară” și anume: de la 9 la 17 e împinge tava, iar după ora 19 se transformă-n restaurant a la carte.

Stradale Cluj-Napoca e un local dedicat corporatiștilor. Și nu o zic cu nicio tentă, pentru nimeni. Ăsta e adevărul. Programul de funcționare este între 8:00 și 17:00, este la parterul sediului iQuest de pe str. Someșiului la nr 14, iar bucătăria este gândită astfel încât să deservească un număr mare de oameni la orele de vârf (au o line de servire pe sistemul împinge tava).

Eu am fost la ora 13:00, la ora de vârf și chiar dacă în fața mea erau undeva la 30 de persoane, am reuțit să-mi achit supa de roșii, orezul cu legume și paharul de vin în mai puțin de 10 minute (aproximativ atât am stat la coadă, ceea ce din punctul meu de vedere este extrem de puțin având în vedere locația și ora la care am mers).

Nu e neaparat cel mai ieftin local de pe piață, dar nici scump nu e. Probabil că dacă l-aș încadra în categoria ”mediu, ușor piperat” nu aș greși. Un pahar de vin costă 11 lei (sub prețul pieței), supa cremă de roșii (care apropo, este foarte bună) tot 11 lei, orezul indian cu legume a costat 12 lei. Au și meniul zilei (chiar și vegetarian), iar dacă spanacul cu roșii nu conținea usturoi, cu siguranță îmi alegeam meniul zilei vegetarian (Supă Cremă de roșii și salsa de ardei | Spanac cu sos de rosii) care costă 18 lei.

A post shared by Dan Ciulea (@ciulea) on

Mai mult ca sigur că o să le mai trec pragul, mai ales că în ultima perioadă am mers tot la biroul de la ClujHub și sunt extrem de aproape de ei, ceea ce, evident, vă recomand și vouă.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
#GoodTimefor #Guinness #StPatricksDay

Am sărbătorit alături de 70 de milioane de oameni.

Next Post
"E" for Entertainment.

Misiunea TEDxCluj continuă!

Related Posts