fbpx

Imaginea, deschizătorul de drumuri

Că ne place sau nu, cartea se judecă după coperți. Sau cel puțin prima impresie ne-o facem bazându-ne fix pe ce vedem prima dată. Suntem judecați și judecăm după aparențe… mai ales în 2016. Și nu spun că e neparat un lucru rău, de multe ori prin simpla apreciere a cuiva din priviri, ne deschidem mai ușor în fața lui datorită faptului că-l includem în ”grupul” nostru.

Eu sunt un bărbos, în suflet cel puțin, de când mă știu. Așa m-am simțit dintotdeauna, chiar dacă nu am avut identitatea vizuală aferentă sentimentelor pe care le trăiam. Momentul în care am decis ”să nu mă mai ascund”, să las să iasă afară adevăratul eu, a fost momentul în care am reușit să mă prezint întregii lumi așa cum sunt eu de fapt. Am fost aceeași persoană dintotdeauna, doar că acum (cel puțin așa simt eu) mă vede lumea în adevărata mea lumină.

Știu că se militează (până și eu o fac) împotriva judecării cărții după coperți, dar, lucru pe care acum l-am realizat, de cele mai multe ori coperțile te caracterizează. În 2016 nu cred că se mai gândește cineva că bărbos = om din pătura socială care are probleme cu legea. Nu cred că cineva mai etichetează rockerii ca fiind persoane care nu ar putea să ajungă în rai, nu cred că cineva se mai gândește la șmecherași când văd un băiat cu haine largi, căști în urechi, care ascultă muzică hip-hop.

Cred că în 2016 eticheta pe care ne-o lipim singuri, iar prin etichetă mă refer la tot ce ține de imaginea noastră, fix de elementele care ne formează o primă impresie, această etichetă ne-o lipim în concordanță cu esența noastră, cu crezurile noastre, cu ceea ce ne reprezintă. Facem acest lucru pentru a ne deschide noi porți, noi drumuri spre ceea ce suntem noi cu adevărat.

Cei de la Staropramen mi-au propus să-mi schimbe ”hainele blogului” cu ocazia schimbării etichetei lor, am fost extrem de încântat de propunere. La fel cum mi se pare normal ca în anumite ocazii să îmbrac anumite haine (nu spun că hainele respective nu mă reprezintă, din contră, spun că hainele respective mă reprezintă perfect pentru momentul și locul unde mă aflu), la fel mi s-a părut drăguț să fac același lucru și cu blogul.

Evident că ”hainele” blogului trebuie să mă reprezinte, așa că am ajuns de comun acord la acest model: http://bit.ly/Ciulea-in-haine-noi . Simt că aceste haine vă reprezintă și pe voi, pentru că hârtia mototolită te face să te simți că ai citi o carte. Cititul unei căți este una din plăcerile noastre.

Dacă vă place noul look și dacă doriți să-l implementez, tot ce aveți de făcut este să-i dați un like (click pe linkul ăsta și like)

Și pentru că o petrecere nu e petrecere până nu ciocnim un pahar, toți cei care apasă pe linkul ăla și dau like sunt înscriși automat într-un concurs care are ca premii un 24 pack de Staropramen blondăÎn fiecare pahar de Staropramen există o picătură din spiritul liber al orașului Praga. Gustul plăcut și aroma desăvârșită îți răsfață mai întâi cerul gurii cu o aromă discretă de malț, ce se prelungește și se încheie mai apoi într-un ușor gust amărui.

Să știți că nu mă supăr dacă nu vreți să implementez noul design, din contră, apreciez orice opinie… pro sau contra. O voi aprecia cu un 24 pack de bere blondă. Aș vrea să-i răsplătesc pe toți cei care îmi lăsați un comentariu la acest articol cu o impresie legată de ”hainele” propuse, dar din păcate am doar un 24 pack, așa că voi face o selecție cât se poate de obiectivă, printr-o simplă tragere la sorți.

Așadar, vă rog, nu vă sfiiți, spuneți-mi: Vă plac sau nu hainele alese pentru această ocazie?

Acest articol face parte din campania dedicată noii sticle Staropramen. Un gust cu personalitate.

 


6 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

10 gadget-uri IoT pot fi câștigate la Techsylvania

Next Post

Jazz in the street, #‎ClujulIeseInStrada‬

Related Posts