fbpx
Visuin @ Casa TIFF

Visuin @ Casa TIFF

Departe de mine gândul de a supăra pe cineva, dar în sfârșit Casa TIFF are un restaurant demn de nume, locație și așteptări: Visuin @ Casa TIFF.

Mutat recent de pe strada Fortăreței, Visuin a regândit și reamenajat întreg conceptul restaurantului Casa TIFF: de la amenajarea interioară până la bucătărie. Ca să-l citez pe Paul: cred că-s primii care gândesc prima dată spațiul destinat bucătăriei și apoi se gândesc la bar și / sau locurile pentru servit.

Meniul Visuin @ Casa TIFF

Normal că am fost să-l degust. Și bine am făcut. Pentru că în sfârșit pot să spun cu mâna pe inimă că orașul ăsta face pași corecți în ceea ce privește dezvoltarea HoReCa.

Zic asta pentru că e un alt fel de meniu. Exact cum dau exemplu Sibiu din punctul ăsta de vedere: fiecare local are personalitatea lui, are meniul lui, nu se copiază unii pe alții. Așa și Visuin. Are un meniu croit după personalitatea lui.

Am comandat o salată de vară cu Burrata (spanac, pătrunjel, mazăre, gulie, fistic prăjit, ceva ulei senzațional cu pătrunjel și, evident, o Burrata cremoasă). Am plătit pentru ea 33 de lei. Dacă e să mă întrebi pe mine, e mult prea ieftină pentru ce oferă.

Morcovii caramelizați cu ricotta și ulei de măsline, presărați cu alune și fistic prăjit sunt din altă lume. Jur! Costă doar 7 lei. Ei i-au încadrat la garnitură, dar îi poți comanda liniștit ca aperitiv sau desert. Bine, Buburuza cred că-i comandă doar pe ăia și se sătura… deci merge și ca fel principal 😛

Obrazul de vită slow cooked cu piure de țelină costă 43 de lei. Și, dacă mă întrebi pe mine care e prețul corect, aș spune undeva la 55 lei. Minim. E excelent. Trebuie încercat.

Iar lime pie-ul, care costă 19 lei, e pentru cel puțin două persoane. E un desert în adevăratul sens al cuvântului: gust intens.

Meniul complet îl găsești aici: meniu Visuin (merge doar de pe mobil).

Băutoria Visuin

A rămas așa cum am stabilit încă de la început: au unii dintre cei mai buni barmani din țară, dacă nu din lume. Așadar, cu toate că au o selecție generoasă de bere și vin, sfatul meu este să le încercați cocktail-urile.

Aveți de unde, aveți ce. Iar dacă nu știți exact ce vă dorește suflețelul, discutați cu ei. O să vă ”nimerească”.

Visuin. Nut(a)house

Visuin @ Casa TIFF | Facebook | Instagram
Strada Universității, Nr. 6, Cluj – Napoca


3 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

EC_Special: lineup eclectic

Next Post
plaja Neversea

Plaja Neversea

Related Posts