fbpx

Restaurant Tokyo – Cluj Napoca

Restaurant cu specific Japonez. Am fost, am mancat, am pozat, am relatat.

Sunteti mancatori de sushi?

Eu, odata cu prima imbucatura pe care am luat-o din acesta minunata mancare, am ramas un mare fan. Asa ca nu pierd nicio ocazie, bine eu nu pierd niciodata vreo ocazie cand vine vorba de mancat!

Revenim.

Ieri, in compania unor amici, am fost la o cina de multumire pentru pentru ajutorul primit. Un fel de intalnire business, doar ca intre prieteni. Am considerat ca localul ne ofera un cadru mai intim, iar cina in sine e una mai, hai sa nu zic selecta, ci mai sanatoasa. O cura de detoxifiere e intotdeauna binevenita… e drept ca aseara nu a fost o cura, ci mai degraba un inceput!

Bun, deci am fost sase persoane, am comandat de la Saporo, Mix Roll, Banana Tembupra, Salmon Sushi Boat pana la Yamazaky si alte limonade.

Servirea a fost, ca si prima data, pentru ca e a 2-a oara cand vin aici, una exceptionala, gustul senztional (si nu folosesc aiurea cuvantul SENZATIONAL).

Desert s-a comandat unul mai romanesc, cheese cake, pe care nu-l recomand. Personal nu mi-a placut deloc. O chestie interesanta ce am mancat-o la ei, data trecuta ce-i drept, a fost un soi de papara dulce… nu stiu daca intra in categoria desert, dar e buna.

Ca si cost, toata masa s-a ridicat undeva la 450 de lei.

Restaurantul Tokyo e o buna optiune pentru iesitul in oras la masa!


3 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Stapani care ar trebui sa fie animale de companie!

Next Post

Bataia e rupta din Rai

Related Posts