fbpx

Vacanta?

In stresu’ cotidian, si caldura anihilata de catre aparatu’ de aer conditionat, pe calea undelor, si a vibratiilor, kriogen isi gaseste timp, sa imi puna o intrebare, care ma face sa rosesc, nu din cauza intrebarii in sine, ci din cauza a ceea ce reprezinta ea in sine, si anume: daca un blogger isi ia vacanta.

Pe vremea cand eram elev, la mama acasa, in timpu’ vacantei, nu faceam nimic, dar absolut nimic care sa tina de scoala … ca mai citeam o carte, asta nu se pune … adica, nu o citeam pentru ca era lectura obligatorie in programa scolara, nu o citeam pentru ca ma obliga mama (BTW, mama a fost profesoara de matematica, deci nu ma forta sa citesc la romana :-)) ), o faceam, pentru ca acum sa pot sa spun, ca in vacante eu citeam …

Dar, avand in vedere ca acum sunt un om activ in campu’ muncii, care duce greu’ acestei tari pe umeri … sunt cel care sustine pe cei 614.976 someri inregistrati la 31 ianuarie 2011, pe cei 1,27 milioane de bugetari si nu in ultimul rand, pe bunicii nostrii, cei care se numara printre cei 5.525.600 de pensionari (atatia era inregistrati prin februarie anu’ trecut) … zic, ca merit un concediu … deja is rupt de oboseala, numa cand citesc cifrele, si nici macar nu am dat toate datele.

Dar, sa revenim … intrebarea initiala, imi iau vacanta / concediu? … pai, spre exemplu’, anu trecut, nu am postat absolut nimic … tot greu’, a cazut pe umerii lu’ Chinezu, Groparu si Stefan Murgeanu, ei au fost mai mult decat bestiali, si au avut grija sa nu imi manance paianjenii blogu’ cat sunt plecat … asadar, raspunsu’ e unu cat se poate de clar … DA, imi iau vacanta /concediu … si incerc sa imi iau inclusiv de la birou …. adica, incerc sa ma deconectez de tot ce inseamna stres cotidian …

Acum, eu, poate nu sunt un exemplu foarte bun pentru aceasta intrebare, asa ca am sa ii rog pe cei care sunt bloggeri in adevaratul sens a cuvantului, adica pe Groparu, Chinezu, Stefan Murgeanu si TVDECE sa raspunda la aceasta provocare.

Si, totodata, as vrea sa imi spuneti, voi cand va luati liber (indiferent ca vorbim de concediu, sau doar cateva zile libere) va deconectati total?


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

8 Responses

 1. mai, Dane, tu incerci sa imi plasezi o leapsa?! 😀

 2. TVdece says:

  Sunt curios, oare cum e ala un blogger in falsul sens al cuvantului? :))

 3. Daniela says:

  Mi-am luat de Pasti un pic concediu de 2 saptamani dar nu am putut sa las de izbeliste chiar totul. Acum vara trebuie sa lucrez ca sa imi fac o casa.

 4. Roxandrei says:

  Niciodata nu te poti deconecta total decat daca iti lasi si telefonul acasa. Daca tot vorbim de vacante am placerea sa te invit la un concurs organizat de noi in care poti castiga: vouchere emag, reclama gratuita pe blog, etc.
  Tot ce trebuie sa faci este sa la si un comentariu cu o vacanta pe care nu o vei uita niciodata.

 1. July 17, 2011

  […] (in categoria “a fi sau a nu fi?”), iar colac peste pupaza, Dan mi-a si pasat un fel de leapsa pe aceasta […]

 2. July 22, 2011

  […] legat de blogging, răspunsul la întrebarea lui Dan e simplu: un blogger care ia în serios munca asta, nu are vacanţă. Dacă nu scrie, se […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.