fbpx

Până Ciulea revine de la Govora,

Io, Groparu, subsemnatul acestei postări, ţin să nu-mi fac mea culpa că nu am scris mai des pe ciulea.ro în absenţa jupânului său, din două motive:

1. Io, când plec în conced, las blogul meu în plata Domnului, că e doar un blog. Şi io zic că Ciulea ar trebui să facă la fel. Dar el deja a făcut la fel, numai că m-a rugat sa mai las câte o urmă de limax pe aici, să nu rămâie casa nelocuită, ceea ce şi fac! Ceea ce ne duce la punctul 2.

2. (aici aţi ajuns după ce aţi citit punctul 1. Deci io, zilele astea, am fost extrem de ocupat şi de răcit, şi pe lângă astea, fincă o nenoricire nu vine niciodată singură, am primit şi vizita soacrei mele dragi. No. Io nu ştiu dacă voi puteţi scrie când simţiţi răsuflarea fierbinte a soacrei în ceafă; eu, unul, nu prea. The force is strong with her.

3. Azi voi posta la mine pe blog despre Startup Days, p-ormă despre Daily Cotcodac, care şi-a tras pajină de feizbuc. Şi am pus şi un filmuleţ funny cu câini.

Şi vine weekendul şi merem la Campionatul de Gătit în Aer!

Atât am avut de zis.


4 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Băi clujeni, mi-e cam dor de voi…

Next Post

In cate feluri poti prepara o omleta?

Related Posts

Primu’

Ma, clar, in 2.000 (anu’ domnului),cand am aterizat io in Cluj, plin de increde in propriile mele forte, cunostiinte si relatii (ma rog asa credeam atunci), acum ii spun pura inconstienta, legata de absolut tot ce inseamna oras nou (amu’ nu mai zic la nimeni ca “nou” ii inutil, ca dora’ din Baia am plecat), primu’ lucru’ pe care l-am facut dupa ce m-am cazat in caminu’ III, din observator, a fost sa merg in cebtru’ orasului. Nu multi erau posesorii unui telefon mobil …, ia, stiu, amu’ in 2011, si coptilu’ de gradinita are macar un amart de telefon, ce ruleaza pe android, in schimb atunci … ce vremuri domnule …
citește mai mult