fbpx

Sunt stupefiat!

Ieri, printr’o conjunctura de situatii, ajung si eu mai repede acasa … cat sa prind stirile, nu alea de la ora 17, ca din cate am inteles alea s’au mutat la ora 5 … si, stupefiat, vad, ca domnu’ sot a lu Andra, ce are o emisiune pe numele de Maruta, o avut ca invitata, pe una ce spargea tot ce ii iesiea in cale, cu monstrozitatea de tate (ma scuzati, dar ar fi fost o jignire adusa sexului frumos, sa numesc sani asa ceva!) Ma, nu ma intelegeti gresit, nu am pretentia, ca cineva ca el sa faca jurnalism … mai ales intr’o astfel de emisiune … totodata, nu contest ca nu suntem o natie de manelişti religioşi, devoratori de tabloide (daca imi permiteti sa il citez pe Zicu) … dar totusi, de aici si pana la faptu’ ca o avut un asemenea succes (da, am inteles ca tanti e invitata a 2-a oara consecutiv sa zdrobeasca pepenii de Dabuleni, cu tatele) mi se pare … uluitor!

Ieri, printr’o conjunctura de situatii, ajung si eu mai repede acasa … cat sa prind stirile, nu alea de la ora 17, ca din cate am inteles alea s’au mutat la ora 5 … si, stupefiat, vad, ca domnu’ sot a lu Andra, ce are o emisiune pe numele de Maruta, o avut ca invitata, pe una ce spargea tot ce ii iesiea in cale, cu monstrozitatea de tate (ma scuzati, dar ar fi fost o jignire adusa sexului frumos, sa numesc sani asa ceva!)

Ma, nu ma intelegeti gresit, nu am pretentia, ca cineva ca el sa faca jurnalism … mai ales intr’o astfel de emisiune … totodata, nu contest ca nu suntem o natie de manelişti religioşi, devoratori de tabloide (daca imi permiteti sa il citez pe Zicu) … dar totusi, de aici si pana la faptu’ ca o avut un asemenea succes (da, am inteles ca tanti e invitata a 2-a oara consecutiv sa zdrobeasca pepenii de Dabuleni, cu tatele) mi se pare … uluitor!

(am scos filmuletu’ ca ma scoatea din sarite, se incarca si incepea sa holaie Mandruta pe fundal, cine vrea sa il vada, click aici )

Adica hai sa inteleg cum sta treaba… femeia asta, o realizat ca nu ii nici frunoasa, nici prea desteapta, si ca nu ii place sa inghita. Asa ca, ce poate ea sa faca sa devina celebra si cu bani? … hmmm, o stat, s’o judecat, si o ajuns la concluzia ca daca isi baga septe basculante de silicon in tate, o sa ajunga la nirvana!

Ei bine, nu s’o intamplat asta, si o decis, ca publicu’ larg, o sa aprecieze daca, o sa sparga pepenii de Dabuleni, cu monstruozitatea pe care o are sub gat … ma, io nu am nimic cu ea, serios … nici cu cei care se uita la ea cu mirare … nici o taina nu am. Ce ma frapeaza pe mine, e de ce are un asa succes o chestiune, stupida in primu’ rand .. adica, daca imi bag o bata de baseball pe madular, si incep sa sparg pepeni de Dabuleni, o sa fie ceva iesit din comun? … nu prea vad de ce .. adica plm, ii sparg cu bata de baseball, nicidecum cu altceva … sau ma insel eu?


8 comments
  1. Off, darar naiba sa dea, asta e tarisoara noastra. Domnul Maruta pentru rating, aduce dudui de genul… Inainte era ok ( la Tvr 2 ) dar s-a dus si el… banii astia ne conduc.

  2. Din lipsa de subiecte si pentru neamul care inghite tot .. why not? de ce sa nu facem 2 emisiuni cu una care-si tranteste chestiile de toate lucrurile..si sa o si platim 😀

  3. Am vazut (nu stiu daca pe aceeasi persoana) cum se spargeau pepeni la emisiunea America’s Got Talent. Posibil sa fie aceeasi tipa, nu recunosc fiindca nu m-am uitat la fetele lor. Nu am nimic bun de spus asa ca ma abtin, dar ca un apropo la madular, la aceeasi emisiune mentionata mai sus am vazut doi care cantau la pian cu dansele.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ma duc pe transalpina

Next Post

Vacanta?

Related Posts

Visul lui Crinel Turnălceanu

Se juca cu roboţei făcuţi din pachetele de ţigări ale tatălui şi visa că într-un viitor nu prea îndepărtat fiecare om va avea un robot care îi va coordona activitatea stăpânului şi va raporta Robotului Şef orice mişcare necuvincioasă şi rebelă. La gradiniţă el era acel băieţel nevinovat care îi spunea tovarăşei educatoare care dintre copii arunca jucăriile pe jos, cine făcea pipi în pantaloni, cine nu îşi termina sendvişul, cine fugea prin curte. Şi pentru această muncă, tovarăşa educatoare îl recompensa cu buline roşii, drept urmare avea cele mai multe buline; la fel şi în şcoală şi la facultate doar că primea altfel de recompense uteciste
citește mai mult