fbpx

Unde-mi aranjez (și) barba-n #Cluj

Sincer să fiu niciodată nu am fost o persoană foarte interesată de freza pe care o are, cei care mă vedeți pe stradă cred că v-ați dat seama de acest lucru… după cât de ciufulit sunt. Singura cerință pe care o am de la cel care-mi tunde părul este: fă ce vrei, doar să nu fiu nevoit să mă aranjez dimineața. Nu am timp, chef și nervi să-mi aranjez părul.

În schimb la barbă e cu totul altceva. Cu totul! După ce Frizerista s-a lăsat de meserie, am avut o reală problemă în Cluj. Nu că nu exista nimeni care să se ocupe de barba mea, că erau, dar niciunul nu era pe aceiași lungime de undă cu mine. După ce l-am cunoscut pe Cătălin din București am avut o problemă și mai mare… aveam un standard și nu era ușor de atins.

Ajunsesem în așa hal încât făceam pe dracu-n patru ca să am treabă la București astfel încât să-mi pot aranja barba. Nu are sens să vă spun că îmi era peste mână. Așa că m-am apucat mai serios de căutat un Cătălin și-n Cluj.

L-am găsit la Barber Society, îl cheamă Tudor.

Dragota Tudor - omul care are grijă de barba ta

Din punctul meu de vedere e foarte important ca cel care îmi aranjează barba să fie o persoană care înțelege barba, iar el înțelege foarte bine acest lucru pentru că are, dacă nu mă înșel, 3 premii la concursul de bărbi, toate pe podim, iar unul chiar pe cea mai înaltă treaptă.

Dar nu e doar asta. Omul chiar are o pasiune pentru treaba asta. Stă, te asculă, îți povestește și mă aranjează așa cum mă simt, îmi scoate în evidența dorința, chiar dacă nu tot timpul reușesc să i-o verbalizez. Am reușit, și din câte am observat nu sunt singurul, să mă conctez cu el, sau mai bine zis el a rușit să se concteze cu mine și cerințele mele legate de barbă. Culmea și de părul de pe cap, e singurul care a înțeles exact problema mea dimineața cu aranjatul părului și a reușit să mă ajute în direcția asta.

Barber Society: Calea Dorobantilor, nr. 33-35-37, Cluj-Napoca, tel: 0770 625 607


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

2 Responses

  1. February 26, 2018

    […] scaunul omului care te aranjează, în cazul meu Ghost Romanian Barber (v-am mai povestit eu de el aici). El mi-a spsus: Ciulea, tu, că te știu că-ți place țncarea, ai fost la Tortelli? Nu?!? […]

  2. September 17, 2020

    […] Am mers la Tudor câțiva ani buni și am fost extrem de mulțumit. Încă sunt. M-am schimbat de la el dintr-un motiv cât se poate de simplu: într-o zi cu soare, am uitat să mă programez din timp împreună cu Paul (pentru că de câțiva ani buni mersul la barber e un eveniment pentru mine și Paul) și pentru că aveam ”o urgență” am fost nevoiți să găsim o soluție. […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.