Home » Publicitate targhetata!

Publicitate targhetata!

Nu stiu in ce masura, ati aflat, dar omu’ meu de PR, in persoana Roxanei Bursuc, a reusit, intr-un timp relativ scurt, sa creeze un zumzet referitor la ciulea.ro … exclusiv in exclusivitate (daca imi permiteti sa’i citez citatu’ de la buburuza) poza.

Apoi, la doar cateva saptamani, a avut loc un nou eveniment, la care binenteles ca a luat parte si familia Ciulea, si din nou’, omu’ de PR, a reusit sa impresioneze din nou cu o noua campanie … presarata cu flyere format A4

Acum, intre aceste doua evenimente, super compania din Cluj, condusa din umbra de un prea verde crocodil, a decis sa lanseze campanie de testare a serviciului de publicitate, eu, in calitate de parinte adoptiv, a celui mai mare textier in materie de momente publicitare cu ciulea.ro, am imprumutat o idee de la injineru_, si am debitat urmatoarele:

publicitate ciulea.ro

Am inscris’o in categoriile target: Divertisment , Haioase, Incredibil, ONG, Video Blog

Va rog sa imi spuneti daca nu e cat se poate de targhetata reclama mea … sincer, nu va face sa tastati in browser www.ciulea.ro, numa ca sa nu imi luati banii de publicitate, si cu toate astea sa faceti o vizita?

Acum, va rog, dati’mi cateva idei de text pentru urmatoarea / posiblia reclama … in urmatorul format:

Titlu reclamă: (maxim 48 de caractere)

Descriere: (maxim 136 de caractere)


comments

14 comentarii la „Publicitate targhetata!”

    1. ca mi s’o parut amuzant, ca in momentu’ in care cineva vizualizeaza un filmulet de prezentare a ONG’ului ICS, sa ii sara’n fata reclama mea :-))
      Merci, merci 😀

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.