fbpx

Caut un ”Cătălin” și-n #Cluj

Ziele trecute am fost la un salon să-mi tund și barba. Am ajuns acolo pentru că ”frizerista” la care mergeam (de care extrem de mulțumit) s-a ”lăsat” de acest sport (nu am întrebat-o care e motivul, părea încântată de ce făcea, dar am simțit că nu e treaba mea să întreb asta). În fine!

Nu are rost să vă spun unde am ajuns, pentru că eu nu am fost mulțumit deloc. Dar motivul pentru care nu ești mulțumit de un loc nu ține întotdeauna de serviciile pe care le primești, de cele mai multe ori în această ecuație intră și starea ta de spirit, ce experiențe ai avut înainte de a-i trece pragul, ce ai mâncat etc. Prin urmare nu vreau să le fac oamenilor o reclamă proastă, chiar dacă personal nu am avut o experiență bună, ci mai degrabă aș vrea să vă povestesc despre Cătălin, băiatul care mi-a tuns barba când am fost ultima dată în București și pe care l-am vizitat din disperare… trebuia să vizitez un bărbier/frizer de cel puțin două săptămâni.

Așadar eram disperat să ajung la un salon. Nu sunt genul care să fie la modă, am barbă de peste 10 ani, moda a venit peste mine practic și m-a inclus în ceea ce sunt. Dar, cu toate acesta, simt că întâlnirea cu Cătălin mi-a schimbat viața.

Până atunci, pentru mine, tuns și aranjat barbă însemna timp pierdut, nu doar la frizerie, ci și două zile până când îmi creștea puțin părul pe față cât să nu mai par proaspăt ieșit de la salon (asta dacă nu-mi tundeam singur barba cu mașina… atunci era și mai rău).

Cătălin a fost cel care m-a înțeles când i-am spus că vreau să fiu îngrijit, aranjat, dar nicidecum stilizat… el a înțeles termenul ”natural”.

Cătălin a fost cel care mi-a povestit despre visul lui. Visul lui de a schimba lumea, mentalități. El își dorește ca bărbații să nu mai privească mersul la frizerie cum o făceam eu, să nu mai simtă că pierd timpul, să fie grăbiți. Își dorește ca și noi, bărbații, să fim încântați precum femeile de ziua de coafor.

A reușit. Cel puțin cu o persoană a reușit. Acesta este începutul. Acum eu îmi doresc un ”Cătălin” și-n Cluj. Poate știți voi… mulțumesc!

via GIPHY


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Hai la Freak Show!

Next Post

10 gadget-uri IoT pot fi câștigate la Techsylvania

Related Posts

Sunt printre noi!

Acelasi lucru, da, si mie imi vine extrem de greu sa cred, dar, acelasi lucu’ se intampla si in viata 2.0, extensia mai customizata a vietii patetice, pe care unii o duc … ma rog, cred ca mai corect era lipsa ei .. a vietii … in fine, stiti cu totii ca ei exista printre noi … suntem obisnuiti cu ei … cateodata si noi, niste adevarati integrii, le mai aruncam din cand in cand cate’o buca, pentru a fi cuprinsa de buzele cuprinzatoare a susnumitiilor. Acum, sincer, nu aceasta categorie ma nelinisteste … ca se stie (vorba cantecului!) [...]
citește mai mult