fbpx
TEDxCLUJ 2019

Ștefan Mandachi, Vladimir Drăghia, Carl Honoré, Oana Pelea și Kathy Ward printre speakerii TEDxCluj, în iunie anul acesta!

Ștefan Mandachi, Vladimir Drăghia, Carl Honoré, Oana Pelea și Kathy Ward sunt doar cinci dintre cei 20 de speakeri și performeri care îți dau întâlnire la cel mai mare eveniment TEDx din Sud-Estul Europei – TEDxCluj 2019 – WHAT IF.

Sâmbătă, 29 iunie 2019, pe scena TEDxCluj vor urca nume sonore din domenii precum știință, tehnologie, cercetare, artă, antreprenoriat, sport, arhitectură, medicină, jurnalism și nu numai. Fiecare invitat TEDxCluj 2019 are rezultate remarcabile în aria sa de activitate și fiecare va prezenta în cadrul evenimentului idei care contează și care merită răspândite, inspirate de întrebarea „Ce-ar fi dacă…” / WHAT IF. 

 • Ștefan Mandachi– antreprenor și inițiatorul campaniei #șîeu – România vrea autostrăzi.
 • Vladimir Drăghia– sportiv, actor și poet, care a donat premiul de 100.000 de euro câștigat în cadrul unei emisiuni TV pentru o cauză nobilă. 
 • Carl Honoré– autor best-seller, inițiatorul mișcării internaționale Slow Movementși speaker la conferința globală TED cu peste 3 milioane de vizualizări.
 • Oana Pellea– a primit numeroase premii și distincții pentru activitatea sa în cei peste 30 de ani de actorie de teatru și film.
 • Irina Margareta Nistor– recunoscută ca fiind vocea României, a tradus și dublat peste 5.000 de filme în română. 
 • Oana Bogdan– arhitect implicat în transformarea clădirilor, spațiilor și implicit a relațiilor sociale. 
 • Simona Tivadar– medic primar diabet-nutriție, militează pentru o mai bună informare în rândul publicului larg și educație specifică în școli. 
 • Kathy Ward– trainer de mindfulness, formează sute de profesori în domeniu la nivel mondial în cadrul academiei pe care a fondat-o.
 • Ramin Hasani– doctorand și asistent de cercetare în Informatică la Viena, până acum a primit peste 10 premii pentru activitatea sa din Europa și SUA.
 • Radu Grosu– profesor și cercetător în domeniul sistemelor fizic-cibernetice a publicat până acum peste 80 de lucrări de specialitate. 
 • Tică Darie– antreprenor social, care la vârsta de 23 de ani a candidat pentru funcția de primar la Roșia Montantă, se implică în continuare în dezvoltarea locului.
 • Iuliana Stan– unul dintre primii consultanți care au introdus conceptul de cultură de organizație în România. 

La TEDxCluj, în 29 iunie 2019, sunt așteptați 2.500 de participanți la BT Arena (Sala Polivalentă), fiind astfel și cel mai mare eveniment TEDx din România și Sud-Estul Europei. De asemenea, TEDxCluj este singura conferință de acest tip din țară care aduce pe scenă speakeri TED Global

În cadrul evenimentului participanții se vor bucura nu doar de discursuri memorabile, ci și de performance-uri creative, ieșite din tipare, menite să inspire mai departe spiritul TEDxCluj. Mirror Crew sunt primii performeri confirmați. 

Programul conferinței va fi conturat în mai multe secțiuni tematice, segmentate de pauze de cafea și masa de prânz, timp în care cei prezenți se vor bucura de activități oferite de sponsorii și partenerii evenimentului. 

Detalii suplimentare găsiți pe site-ul evenimentului, TEDxCluj.com

Evenimentul este sprijinit de parteneri locali și naționali: Steelcase, Radio Impuls, Telenav, Iulius Mall, Transylvania College, Primaria Cluj.

TEDxCluj are o istorie de aproape 10 ani, timp în care a construit o comunitate locală de peste 9.000 de persoane, pentru care livrează conținut live original, actual și relevant prin intermediul speakerilor invitați la evenimente. Prințesa Marina Sturdza, Solomon Marcus, Nicolae Maniu, Mihai Ghyka, Raed Arafat, Melania Medeleanu, Vlad Voiculescu, George Buhnici sunt doar câțiva dintre aceștia. 


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Incursiune culinară în Italia cu Will Cunneen @ Miele – Kuiba | Cook’n’Chill: A Taste of Italy

Next Post

Ce ar fi dacă nu am mai avea internet?

Related Posts