fbpx
ClujLife Awards 09

ClujLife Awards 09

Îmi place și mă implic în orice acțiune care ne ajută să ne dezvoltăm. În și din orice direcție ar veni aceasta.

ClujLife Awards este una dintre acțiunile care nu doar că ne conștientizează de lumea HoReCa din Cluj, dar de multe ori prin brațele umbrelei Cluj Life ne și educă… ceea ce nu poate decât să mă bucure.

Astăzi, 7 ianuarie 2019, a început votul în cadrul celei de-a noua ediții ClujLife Awards.  

Comunitatea clujeană răsplătește munca organizatorilor de evenimente, managerilor și proprietarilor de localuri, marketerilor și specialiștilor în domeniul ospitalității din Cluj exprimându-și feedback-ul prin vot online și alegându-și preferații dintr-o serie de nominalizați împărțiți în două categorii: localuri și evenimente. Perioada de vot este 7 ianuarie – 1 februarie 2019, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 2 februarie la ClujLife Community Conference.

Cei care vor alege să își susțină preferații și să voteze pot participa la tragerea la sorți pentru premiul ClujLife Awards, care îi va scoate din casă tot restul anului.

Premiul conține: 

  • 100 de curse #clevertaxi (100 vouchere a câte 15 RON fiecare – total 1500 RON)
  • Acces la cele mai tari festivaluri și petreceri din Cluj, pe ~tot parcursul anului 2019: one day pass la Electric Castle, abonament dublu la Ghibstock, abonament la MOX, abonament la Smida Jazz Festival, full pass la Hi Fi Fi, summer pass la toate evenimentele Alandala din această vară, premiu special la Jazz in the Park, abonament la Mioritmic, 10 intrări la filmele din cadrul TIFF ++

Condiții de validitare:
Pentru a intra în tragerea la sorți pentru premiul celei de-a 9-a ediție #clujlifeawards, trebuie îndeplinite următoarele condiții: înainte de vot este necesară completarea formularului cu o adresă de email validă, iar după finalizarea votului, share-uiește pe Facebook (postarea trebuie să fie publică) acest link: clujlife.com/awards. În caz contrar nu vei fi eligibil(ă) pentru extragerea finală.

La ediția precedentă #clujlifeawards au fost înregistrate >10.000 de voturi.

ClujLife Awards 09 este organizat de clujlife.comcu susținerea Clever TaxiDaisler Print HouseHipMenuAlikofSafeway International


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Sushi - Restaurant Japonez Tokyo Cluj

Tokyo Japanese Restaurant – Cluj Napoca

Next Post

Comedia „Oh, Ramona!” de Cristina Jacob, în cinematografe din 14 februarie 2019

Related Posts