fbpx
Untold 2018

UNTOLD 2018, Ziua 2: Ready for another marveleous adventure

Mi-am început devreme ziua cu numărul 2 a best major european festival. Am început repede pentru că am vrut să văd ce înseamnă de fapt, la ce s-au referit când au spus că UNTOLD o să fie 100% eco.

Știam că Jaguar, mașina oficială UNTOLD 2018, a adus doar autoturisme electrice, știam că Orange are un proiect de încurajare a reciclării telefoanelor mobile vechi (dacă te duci la ei cu un telefon pe care vrei să-l arunci, primești cadou un kit de festival).

Totodată După noi, strângem tot noi au împânzit festivalul cu tank-uri pentru recilat

În 2018 se pune foarte tare (și mă bucur, susțin acest lucru) pe învățatul activ, motiv pentru care unele dintre aceste tankuri te răsplătesc după ce reciclezi.

Dupa Noi can

Partea eco nu se oprește doar aici, majoritatea barurilor nu-ți mai dau paie la băutură, am văzut că farfuriile comestibile pe care le folosește cu succes Cimbru au fost adoptate și de către alte afaceri din acest domeniu. Bravo!

Nu vă mai rețin, vă spun doar că m-am bucurat să văd că Uniunea Europeană are un stand în cadrul festivalului de unde poți să afli de drepturile pe care le ai (hai, hai, nu săriți ca arși, că nu e politică. Știai că poți să călătorești gratis în UE timp de o lună cu trenul? Nu? Du-te la stand și vezi ce și cum!)

M-am bucurat să văd expusă frumusețea asta

la coțul bărboșilor (neaparat să treceți pe la ei să vedeți nebuniile pe care le-au pregăti).

Bun, acum chiar că nu mă mai lungesc și vă mai spun doar că nu am neglijat scopul principal al festivalului, scenele. Sincer să fiu, singurul artist pe care am vrut să-l văd, obligatoriu, din ziua cu numărul 2 a fost YellLow (i-am descoperit și m-am îndrăgostit de ei la prima ediție UNTOLD).

Asta nu înseamnă că nu am dansat la main stage în timp ce Jason Derulo (e drept, nu am stat mult că am fugit la The Forest să-i prind pe Yelllow) și KYGO. În continuare Daydreaming este scena mea preferată, m-au prins niște ore mici acolo.

Wolf spirit, here we go again!


1 comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
UNTOLD 2018 - ziua 1

UNTOLD 2018, Ziua 1: Today is the Day!

Next Post
Untold 2018 day 3

UNTOLD 2018, Ziua 3: Smack my bitch up

Related Posts