fbpx

Sniffer …

Ba, io is genu’ de mascul plin de testosteron, care se simte mai mult decat jignit cand se pune in fata faptului ca s’o imbolnavit.

In primu’ rand, accept cu greu ca is bolnav, si apoi, buburuza trebuie sa duca batalii stelare, pentru a convinge supermasculu’ din mine sa inghit medicamente. De ce? … mai draqu stie, dar am impresia ca ma transform in ceva varcolac de Transilvania, care se da alergic la orice tine sa ii diminueze puterea de care el crede ca da dovada.

Si prin urmare, dac io nu mi’s bolnav, incat sa ma ia cu delir, iau cel mult leacuri babesti, gen un ceai facut pe un mar (tisalita ii se zice la noi), ba mai o bauta cu pretinii, mai o transpirate noapte (cu deliru’ aferent) si uite asa, in general trec peste clipele grele (binenteles ca in tot acest timp buburuza ma doftoreste, dar eu nu accept nimic, asa ca ea imi pune cate un fervex in ceai si imi da sa beau!)

No’, si in urma ispravei de la Brasov, ceva s’o intamplat, ca superorganismu’ meu s’o resimtit, si Vineri, cand am ajuns in Budapesta am fost racit cobza! Ma, nu era nici un bai, numa ca eram plecat din tara … si no’ … plm, am luat io ceva medicamente … ce aveam la noi … cert ii, ca dupa aceasta experienta, am o … aaa, cum sa ii spun … noua abilitate … nu mai simt nici un miros!

miroase vinu'

© poza

Da ma, de Sambata dimineata nu mai simt nici un miros .. SMF, ii super nasol … voi ati patit asa ceva?


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

8 Responses

 1. dragosmone says:

  am bagat odata o pneumonie brici care m-a lasat vreo 3-4 zile fara miros si gust. nici o mancare nu mi-a placut, nici o bautura nu era buna. naspa faza.

 2. somnulescu says:

  Mi se intampla des sa raman fara miros, dar bine eu am deviatie de sept 😀 Uneori e bine cand treci pe langa niste chestii “vomital” de nasoale si nu simti nimic.
  Dar si mai nasol e ca la vreo 500m dupa deseurile alea radioactive sa treci pe langa niste flori si tie sa-ti vina mirosul ala “vomital” inapoi :))

 3. Mi se pare mie sau numai tie se intampla fel de fel de chestii? 😉

 4. Dan Ciulea says:

  @Mihaela: io ce sa zic? … plm, se intampla, se intampla … nu iti doresc asa ceva … ii super naspa sa nu iti mirosi transpiratia 🙂

 5. buburuza says:

  eu am patit odata, dupa o sinuzita horror; foarte naspa si daca nu iti revine intr-o zi doua te sfatuiesc sa mergi la medic!

 6. cecilia says:

  subscriu la ce a zis mihaela nistor

 7. friv says:

  Eu pentru răceală iau seara inainte de culcare 2 paracetamol sinus şi dimineaţa is Fresh.

 8. Daniela says:

  Am patit sa am nasul infundat si sa nu mai pot mirosi nimic. E nasol sa racesti, vad ca inca nu m-a prins raceala si sper sa nu ma prinda vreodata.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.