fbpx

Era sa divortez!

Dupa cum bine stiti, amu’s delta T zile m-am plans aci pa blog, de o anumita companie … furnizoare de telefonie mobila, no’ si in urma nemultumirilor mele exprimate atat de plastic in mediul virtual, am fost contactat de cealalta companie, mai rosie, de bucurie, ca sa ma oferteze (acum unii o sa spuna ca o’ fo’ o simpla coincidenta, ca nu de aia m’or contactat .. da io nu cred in coincidente si superstitii, prin urmare nu vreau sa accept ca o fost o coincidenta! )

No’ bun, si de atunci si pana amu’, m-am negociat cu fiecare fruct in parte … in ceea ce priveste oferta promotionala sau nu asupra minutelor, asupra traficului de net, asupra telefoanelor … si nu in ultimu’ rand asupra abonamentului.

Toate bune si frumoase, omu’ de la concurenta s’o comportat exemplar, o venit la mine la birou, m’o intors pe toata partiile, mi’o facut reduceri peste reduceri, mi’o oferit tat felu’ de chestiuni gratuite … ajunsesem la stadiu in care mi se oferea si un minilaptop moca … bestial va spun .. ii bestial omu (BTW daca va intereseaza va dau datele lui de contact ca ai cu cine vorbii)… doar ca aveam o strangere de inima … tat cautam nod in papura … am sunat-o pe aia a mea, i-am spus ce si cum, m’o reofertat … vreau sa spun ca am ajuns sa vorbesc cu tat felu’ de agenti (de la prima firma) … care pana la urma or reusit sa egaleze oferta concurenta.

Si ma tat intrebam ce draq am .. de ce nu pot sa imi schimb reteaua … ca doar acum imi pastrez numaru’ .. singura chestie fiind ca atunci cand ma suna cineva aude blyuuuup inainte de a se forma numaru’ … deci nimic nu ma tine .. teoretic … si dupa o analiza mai serioasa mi-am dat seama:

Sunt de 11 ani in retea .. si ii sunt fidel … nici macar odata nu am trecut pe la alte retele!!! .. faptul ca ma gandeam sa imi schimb reteaua era cu si cum as fi divortat!

tunel


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

18 Responses

 1. Lavinnia says:

  Ei haide ce titluri iti gasesti si tu. Ma sperii aici.

 2. buburuza says:

  cand am vazut titlul m-am gandit: si io nu am stiut????

 3. dragosmone says:

  Asta cu fidelitatea…..se aplica doar la femei. Eu am fost ieri la portocalii si nu m-au convins deloc. Rosu scrie pe mine de saptamana viitoare.

 4. Dan Ciulea says:

  da ma Dragos dar de cat timp esti in concubinaj cu portocaliii? … ca aici intervine greutatea 🙂

 5. mia says:

  SOCANT TITLU…..

 6. friv says:

  Hai cu egalarea:)) ideea e ca portocalii aştia cam uită de abonaţii fideli şi ofera chiar mai multe facilităţi celor noi ca să-i atragă.

 7. marius says:

  eu sunt in concubinaj cu ei din 2000, adica de …1 ani si ma gandesc serios sa renunt la ei. pemtru ca sunt niste magari: cand sun si vreu si eu ceva in rand cu lumea care are abonament de un an spun ca nu se poate ca mai am 3 luni pana imi expira prelungirea. eventual se poate, dar platesc mai mult. Sunt nemernici si doar cand le zici in mod serios ca iti iei jucariile si pleci te oferteaza.
  Aaaa, si in momentul cand vrei sa iti iei jucariile si sa pleci inventeaza cacaturi: ca 30 de zile inainte, ca 30 de zile dar la momentul facturarii, ca nu pot sa-mi pastrez numarul pe cartela, ca nu se vede bine data pe cererea pe acre ai facut-o si ca mai stai 30 de zile.
  ORANGE sucks in ultima vreme!

 8. Andrea says:

  Eu nu m-am speriat de titlu… stiam ca te referi la orice altceva…:)
  Eu sunt “rosie” si cred ca oriunde sau orice culoare ai avea, strategiile lor sunt aceleasi; daca nu marai te lasa in pace si nu-ti dau importanta…daca vrei sa pleci te atrag cu o gramada de oferte pe care ti-e greu sa le refuzi…

 9. marius says:

  PS cat plateai/platesti si pentru ce servicii, daca se poate spune (daca nu pe mail 😉 )

 10. Bucur says:

  titlul postari te duce cu gandul in alta parte,Doamne fereste…

 11. Important e ca ai ramas fidel!

 12. cecilia says:

  da asa e.era sa “divortam in grup”.noroc cu medierea-a se citi reofertarea-(care btw nu a batut-o pe cea de culoare rosie ), parca vad ca la expirarea contractului iar ne codim daca e sa trecem la altii.

 13. coolnewz says:

  😀 nici nu stii cum ar fi fost daca schimbai culoarea …

 14. rocsanaB says:

  Mi-a stat inima in loc cand am vazut titlul!!!:))

 15. Lavinnia says:

  Se pare ca i-a iesit faza lui Ciulea 😀

  Pun pariu ca se distreaza de noi.

 16. Zamfir says:

  Nu am prins sfârşitul: ai divorţat ori ai schimbat reţeaua?

 17. Gabriela says:

  Pai, nu prea esti singurul care vrea sa divorteze. Eu as divorta si de CEZ, dar totusi nu pot trai ca-n pestera, fara curent.
  # Lavinnia – Titlul atrage musterii.

 1. September 8, 2011

  […] spuneam io’ mai ieri, alaltaieri … lunile trecute, cum ca era sa imi schimb operatoru’ de telefonie mobila … ei bine, in 10 august am avut o surpriza … […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.