fbpx

Una, alta …

Incepem saptamana cu una alta … referitor sau nu la ce se intampla prin mirificu online .. sau nu .. cel putin la mine’n Cluj, nu o fost un sfarsit de saptamana foarte interesant … adica, nu ma plang, ca Sambata seara o venit din Jermanica o foarte buna pretina , si no’ … ne’am bucurat mai multi la ea acasa … o bere, o maslina … nu comentez o fo’ fain … io vorbeam de vreme .. o fo’ nasoleana rau vremea … nu puteam decat sa numar bani (asta o cazut de pe lista) si eventaul sa exersezi arta de a te inmultii … da si asta o cazut de pe lista, din cauza ca buburuza s’o gandit sa mearga cu sora-mea la Debrecen .. asa le’o venit lor Vineri in cap sa se duca Duminca pana’n Debrecen … asa ca or plecat … si io am ramas singur cuc … in Cluj … ma rog, am intins’o pa la pretini … da dupa cum v-am spus nu prea ai ce sa faci daca ii vreme mohorata.

Asa ca, nu o mai lunjim si va spun ca la Stefan pe blog sa pot castiga doua invitatii la seminarul “Dezvoltarea unei cariere de succes” (ii chiar simplu ce aveti de facut … serios, nu e obligatoriu sa aveti blog, un simplu cont de facebook va ajuta .. da mai multe detalii la el pe blog.

In alta ordine de idei, am dat peste un site destul de interesant unde iesim … adica, cred ca e suficient de sugestiv numele domeniului … e la inceput, dar mie unu mi’o placut cum pune problema 😀

Si, nu in ultimu’ rand, stimabilu’ Vlad Dulea ma provoaca sa imi spun melodia preferata dintr-o coloana sonora a unui film.

Ma, primu’ impual o fost sa zic melodia aia lu’ Celin Dion de la Titanic, da dupa aia mi’am dat seama ca nu e deloc masculina faza asta, asa ca imediat am renuntat, si am trecut la prima care mi’o venit in minte .. nu stiu de ce, dar asa de mult mi’o placut melodia, incat si acum o fredonez fara nici un motiv prin casa … si anume

As vrea sa imi raspunda Marian, printr-un articol, care’i melodia preferata dintr-un film, si nu in ultimu’ rand, pe voi cititorii mei sa imi spuneti aici, printr-un comentariu, care’i coloana sonora preferata dintr’un film.(cu link catre youtube sau trilulilu ar fi super)


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

9 Responses

 1. multam fain, domnule 🙂

 2. buburuza says:

  http://www.youtube.com/watch?v=_WYwB1qRgLM

  e frumoasa piesa si se potriveste de minune filmului .

 3. Panfiloiu Claudiu says:

  Si filmul si melodia mi se par extraordinare

  http://www.trilulilu.ro/jandemangalia/2fc8871e46a8bb

 4. Mie imi plac doua melodii foarte mult, soundtrack-ul de la filmul
  “The Phantom of the Opera” http://www.youtube.com/watch?v=S88rkpPu8_g si
  “Gladiatorul” http://www.youtube.com/watch?v=vHAvjaHtlMA
  🙂

 5. dragosmone says:

  http://www.youtube.com/watch?v=vHAvjaHtlMA
  ‘Gladiator Soundtrack – Now We Are Free’ e alegerea mea

 6. Daniela says:

  Oooo, multumesc mult pentru piesa. Intradevar am uitat de piesele bune care iti aduc aminte de tinerete, de vremurile frumoase… offf viata, viata unde te duci tu…?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.