Home » #Rezolvat: Safari îmi consumă toată memoria

#Rezolvat: Safari îmi consumă toată memoria

Am un mac, nu e cel mai tare de pe piață, nici cel mai slab laptop cu un windows piratat pe el… e acolo, un dispozitiv licențiat pe care îl folosesc să-mi fac treaba și sunt tare mulțumit de el, mai ales că am nevoie să-l car după mine peste tot.

specificații mac

Pentru că sufăr de sindromul Monk, mi-am făcut update de cum am văzut că mi-o apărut notificarea, bulinuța aia roșie… am io ceva pitic care nu mă lasă să dorm liniștit dacă văd că a apărut o notificare.

Drept urmare am făcut update-ul, m-am bucurat și felicitat pentru decizia luată, pentru că, nu-i așa, uite câte chestii faine noi au implementat, inclusiv prostia aia de opțiune de a-ți face pinpages pe safari. iar eu cum am câteva pagini cu care lucrez non stop am zis că e perfect.

Și perfect a fost, până după două zile când am realizat că la 5-6 ore de la deschiderea mac-ului trebuie să-i dau restart pentru că ceva din safari îmi mănâncă până la 100% din memoria lui.

Screen Shot 2016-06-08 at 09.59.53

Am căutat de nebun câteva zile bune după o soluție și nu am găsit nimic, până într-o dimineață când alături de cafea am mai avut parte și de o idee genială… acesta fiind și motivul pentru care scriu acest articol (adică dacă și tu ai problema asta cu memeoria la mac să știi ce să faci) și anume să-mi scot paginile alea pin din safari.

Da, mă! Atât am avut de făcut… amu totul merge ca uns (mă rog, nu am mai oprit mac-ul de o lună).

Screen Shot 2016-07-14 at 16.52.29


comments

Etichete:

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.