fbpx

#Rezolvat: Safari îmi consumă toată memoria

Am un mac, nu e cel mai tare de pe piață, nici cel mai slab laptop cu un windows piratat pe el… e acolo, un dispozitiv licențiat pe care îl folosesc să-mi fac treaba și sunt tare mulțumit de el, mai ales că am nevoie să-l car după mine peste tot.

specificații mac

Pentru că sufăr de sindromul Monk, mi-am făcut update de cum am văzut că mi-o apărut notificarea, bulinuța aia roșie… am io ceva pitic care nu mă lasă să dorm liniștit dacă văd că a apărut o notificare.

Drept urmare am făcut update-ul, m-am bucurat și felicitat pentru decizia luată, pentru că, nu-i așa, uite câte chestii faine noi au implementat, inclusiv prostia aia de opțiune de a-ți face pinpages pe safari. iar eu cum am câteva pagini cu care lucrez non stop am zis că e perfect.

Și perfect a fost, până după două zile când am realizat că la 5-6 ore de la deschiderea mac-ului trebuie să-i dau restart pentru că ceva din safari îmi mănâncă până la 100% din memoria lui.

Screen Shot 2016-06-08 at 09.59.53

Am căutat de nebun câteva zile bune după o soluție și nu am găsit nimic, până într-o dimineață când alături de cafea am mai avut parte și de o idee genială… acesta fiind și motivul pentru care scriu acest articol (adică dacă și tu ai problema asta cu memeoria la mac să știi ce să faci) și anume să-mi scot paginile alea pin din safari.

Da, mă! Atât am avut de făcut… amu totul merge ca uns (mă rog, nu am mai oprit mac-ul de o lună).

Screen Shot 2016-07-14 at 16.52.29


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Intră în #GIGAWEEK și poți câștiga bilete la Untold Festival

Next Post

Democrația: cât de mult o încălcăm pentru a ne proteja?

Related Posts

Prima furtuna … pe un velier

Plin de entuziasm, cu un ego’ iesit din comun, dupa doar doua zile de navigat in sistem de scoala, decidem, sa plecam pe insula Kythnos, aflata la vreo’ opt ore de navigat. Ziua incepe extrem de bine, imediat ce iesim din portul insulei Poros (in jurul acestei insule ne’am scolit), vantul incepe sa fie prielinic … aveam in fata o mare nemaipomenita, cu valuri si vant extraordinare pentru o partida da navigat un velier.
citește mai mult