fbpx

City Break – Budapesta

Satul fiind de forfota orasului (nu vreau sa ma intelegeti gresit, iubesc Cluju …) , doar ca la sfarsit de saptamana parca ma mai satur de forfota produsa de minunatii studenti … parca soferii din Cluj incep sa imi apase pe nervi de cate ori ii vad/aud … parca toate si toti incep sa ma scoata din sarite din cand in cand … si cand asta se intampla, e mai mult decat clar ca am nevoie de o pauza … si de ce nu, si Cluju are nevoie sa mai scape de mine din cand in cand.

Asadar, Vinerea asta, am profitat de faptul ca am avut ceva treaba prin Budapesta, si am fugit intr-un city break … ma, nu o sa va tin foarte mult cu balari in care sa va spun ce sa vizitati si ce nu .. ideea de baza e ca nu iti ajung trei zile sa vizitezi Budapesta .. dar, daca tot ajungi p’acolo, io te sfatuiesc sa nu ratezi o masa la Crazy Cafe – Dzsungel Étterem (de aici am spamat pe cei care ma urmaresc pe twitter cu tot felu de poze)

Budapesta - City Break

In alta ordine de idei, cand planuiesti un city break .. si cel mai important .. unde?


11 comments
  1. @Daniela: nu m-am facut inteles, sau nu ai vrut tu sa ma intelegi … io imi iubesc tara, si in special Cluju (cu bune si cu rele) doar ca din cand in cand simt nevoia sa evadez … sa nu intelegi gresit, si Budapesta e aglomerata si plina de frustrati, doar ca eram turist … si mi se rupea 😀
    @Marian io unu mi-amluat buburuza de mana, si ne-am urcat pe camila, proprietate persoanala … acum, io zic ca din Cluj poti sa iei autocaru’ ala ce pleaca la ora 12 noaptea, si ajunge la 7-8 dimineata … ii perefct! 😀
    @Dragos la asta te referi:
    atat va spun  on Twitpic

  2. Poate nu crezi, in Aprilie pe la mijloc, vrem si noi la Budapesta…O sun pe “buburuza” pentru detalii ( shopping in special:))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Pantofii!

Next Post

Stii sa pierzi?

Related Posts