fbpx
Rodizio Cluj

Brazilian Grill RODIZIO – LaVilla Cluj

Rodizio este un serviciu de tipul all you can eat pe care îl servesc restaurantele braziliene. Un restaurant de tip rodizio este, în fapt, un restaurant de tip steakhouse brazilian. Clienții plătesc un preț fix, iar chelnerii / ospătarii aduc spada pe care se află carnea, fiecărui client, de mai multe ori, pe parcursul mesei, până când aceștia din urmă semnalează că nu mai vor.

Faptul că oferta culinară de pe piața HoReCa din Cluj are o paletă din ce în ce mai largă, nu poate decât să mă bucure. Pentru că aceasta este cea mai bună dovadă a faptului că ne rafinăm gusturile și cerințele culinare.

#RodizioCluj s-a deschis într-o locație senzațională. Știu, e un cuvânt greu, dar nu-l folosesc aiurea. Restaurantul este deschis la LaVilla Resort Cluj.

La Villa Hill Resort este situat într-o zonă liniștită și retrasă, pe colinele Clujului, în Livada Palocsay, la doar 5 km de centrul orașului.

Meniul RODIZIO – LaVilla Cluj

Rodizio Cluj
Foto: Luviar

Churrasco

Când vorbim de Churrasco, nu ne referim la o simplă carne la grătar. Churrasco este un simbol al bucătăriei braziliene, cu carne atent secționată, preparată după rețete tipice, marinată pentru a-i conferi o frăgezime și un gust aparte.

Churrasco este pregătit pe spadă și gătit pe cărbuni încinși. Un grill adevărat se face la cărbuni… părerea mea și nu doar. Toată America de Sud, Centrală și multe țări din Europa ne demonstrează acest lucru.

Mănânci cât vrei, pentru 80 de lei, din șapte tipuri de carne: salsiccia brazilian, piept de pui cu bacon, pulpe de pui, copin de porc, coaste de porc, mușchi file vita, picanha și bufet întregite perfect de desertul Giada’s sweet ananas.

Conceptul e destul de simplu: ai o bulinuță cu două culori (verde și roșu). Cât timp este cu fața verde, ospătarul vine pe la tine și te tot servește. În momentul în care o întorci cu partea roșie în sus, îi semnalizezi că nu mai vrei, drept urmare nu te mai servește.

Bufetul de la Rodizio Cluj

Pentru 50 de lei, alegi și mănânci până te saturi din: salată tropicală cu creveți, salată de cartofi cu ceapă și ton, salată de paste tricolor, salată țărănească de păstăi verzi, ardei și roșii cherry, salată de cartofi, ouă, măsline și maioneza, salată a la Rus, Paella Valenceana, spezzatino de carne, feijoada braziliană cu orez basmati, brânzeturi italienești, mezeluri italienești, cartofi prăjiți, crochete de cartofi, cartofi la cuptor, mix legume la abur, salată mixtă, mămăligă prăjită, banană prăjită, pâine braziliană, pâine, vinagrette, sos Barbeque, sos sweet chilly.

A la carte

Pentru cei care își doresc și mai mult, au la dispoziție o selecție de carne. Începând de la cube roll Wagyu, continuând cu Tomahawk, T-bone și terminând cu file de vită.

Meniul de vinuri este variat. Găsești de la vinuri internaționale, până la cele românești. Deci nu aveți de ce să vă faceți griji 😀

Experiența Rodizio

Noi, eu cu Buburuza, am fost la o seară dedicată Churrasco combinată cu bufetul Rodizio. Pentru a trăi experiența completă, am comandat și un vin. De la Lechburg, pentru că după cum bine știți, suntem mari fani ai podgoriei Lechința.

Am trecut practic prin tot meniul, de la bufet până la cărnurile pregătite pe spadă la jar, astfel încât să ne putem face o părere de ansamblu în ceea ce privește acest tip de restaurant.

Și putem să vă spunem cu mâna pe inimă că vom reveni.

Pentru banii pe care-i plătești, mâncarea este multă și foarte gustoasă. Iar locația este, știu că mă repet, superbă. Faptul că este în afara Clujului, dar suficient de aproape încât să nu fie un efort financiar taxi-ul (noi, la una din petrecerile organizate de TIFF, am fost pe jos până la ei) este un mare plus. Pentru noi, cel puțin.

Restaurant Rodizio
Website | Facebook | Instagram
strada Nordului, resortul LaVilla | telefon: 0756 21 60 68


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

40 de școli din mediul rural au acum acces la educație digitală, în urma campaniei “Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă”

Next Post
delivery

Tu știi cât te ”costă” mâncarea de la restaurant livrată acasă?

Related Posts