fbpx

Bataia e rupta din Rai

Am auzit la stiri ca nu stiu ce procent mare de romani nici macar nu stiu ca e ilegal sa-ti bati odrasla.

Si ma gandem, de cate ori merg la cumparaturi, vad cate o mamica care-si trage odrasla, plangand, dupa ea, in timp ce ii spune, pe un ton cu o octava, doua peste ce poate sa scoata orice soprana ca sa nu mai planga, ca sa inceteze, ca ea nu vede ce scandal face, ca ea nu intelege? (ea odrasla)

De cate ori merg prin concediu, indiferent ca vorbim de mare sau munte, intotdeauna dau peste o mama care ii promite copilului ca il lasa acolo, printre straini, daca nu inceteaza.

De cate ori ma plimb, relaxat pe strada, ziua in amiza mare, aud cate o mamica care ii spune copilului ca e un ratat ca taicas-o si ca daca nu are de gand sa se schimbe o sa fie vai si amar de el.

Cumva, in lumina asta… nu ma surprinde informatia auzita la radio!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

3 Responses

  1. Ar trebui să existe școală pentru părinți, să învețe cum să-și crească odraslele.

  2. ddumi says:

    unii nu sunt buni ca parinti si punct. Altii nu stiu cum sa se comporte ca parinti, dar ceva cursuri obligatorii ar prinde bine viitoarelor generatii. Nu este normal pentru un copil sa fie jignit de parinti (tampit, cretin, dobitoc, etc.), indiferent de varsta. Copilul ala va creste cu sechele si este predispus sa ajunga un ratat..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.