fbpx

Pentru prima data

Va mai amintiti?

Ne faceam planuri, ne inchipuiam cum o sa fie, muream de nerabdare, transpiram, ne faceam griji, ne faceam planuri, roseam singuri… doar cand ne gandeam.

Pasiunea

Trebuie sa va marturisesc ca eu fac totul cu pasiune. Daca ceva nu imi place, nu fac. Decat sa fac ceva scarbit, mai bine nu o fac. Sa luam exemplu asta [credit foto], vedeti cata de setat sunt pe ceea ce fac?

Asteptarea

Era perioada care sporea frumusetea finalului.

Finalitatea

Nu poate sa fie decat cu eliberare de endorfine.

Saptamana trecut am mancat pentru prima data sushi. A fost o experienta de neuitat. M-am indragostit din nou… de mancare. Am comandat  California rollSet nigiri cu somonset nigiri cu somon 2Maki mix , Sushiset (comanda asta o fost asa de mare din cauza ca Psaico m-a facut sa particip la un concurs, coincurs pe care l-am castigat)

De fiecare data cand incerc ceva nou (nu neaparat in materie de mancare) ma simt ca si cand imi pierd virginitatea!

Va mai amintiti?


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
lac pescuit

De ce pescuim?

Next Post

Vine Craciunul

Related Posts

Azi iubim!

Pentru ca sunt mult prea multe chestii faine care se intampla in jurul nostru, iar noi nu vedem din cauza ochiilor, pentru ca vreau sa vad partea plina a paharului, pentru ca afara e soare, pentru ca dis de dimineata cefeaua a fost amara si rece (exact cum imi place mie), pentru in trafic un taximetrist m’a lasat sa trec in intersectie, pentru ca o batranica a zambit in timp ce stateam la coada sa imi cumpar covrig cu susan, pentru ca iaurtu’ a fost acru, pentru ca buburuza simte la fel, pentru ca telefoanele suna in nestire, dar de cealalta parte a firului aud voci blande, voci de oameni
citește mai mult