fbpx

New York Bagels

Printr-un cumul de factori am ajuns să testez și eu, într-un final, un bagel de la New York Bagels Cluj. Adevărul este că de multe ori am refuzat să mănânc, pentru că aveam o preconcepție pe tema asta: că eu nu mănânc sandviciuri.

Dar, în momentul în care am auzit că bagel-ul (pâinea) e făcut în casă, am zis DA. Trebuie să-l încerc. Nu pot să spun de ce zic că nu mănânc sandviciuri, pentru că sunt un mare fan pâine. Mda, fiecare cu piticii lui.

Mic dejun / lunch rapid

Am fost la noua locație deschisă pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 la numărul 75 în jur de ora 11:00. Practic la brunch. Mi-am luat Cream Cheese & Smoked Salmon, pentru că dacă am învățat ceva în toți anii ăștia în care testez mâncare și mă bucur de ea, e că dacă vrei să testezi o bucătărie, trebuie să comanzi ceva simplu.

Dacă nu ai multe ingrediente, multe gusturi, vei ajunge să simți baza preparatului. Vei simți calitatea materiei prime.

Iar combinația dintre bagel (un soi de french toast – brioche – combinat cu pâinea clasică pe care o făceau bunicii), cream de brânză, somon și capere este una câștigătoare. Vă recomand să încercați și voi. E ăla din featured image, fotografia a fost făcută de mine.

New York Bagels Cluj

S-a deschis la finalul anului 2018, având la bază ideea lansării unui produs diferit la nivel de Cluj. Și-a propus să ofere un mic dejun / lunch rapid, din ingrediente premium. Un produs în general mai sănătos, pentru cei care sunt în grabă. Pe sistemul healthy fast-food, to-go.

Dacă vrei să servești un mic dejun sau un lunch rapid, relativ sănătos, a cărui preparare nu durează mult, care poate fi servit oriunde, dar care este în același timp și gustos, alege New York Bagels Cluj (comandă online sau mergi la una din locațiile lor).

Produsele care mi-au făcut mie cu ochiul:

  • Bacon, Egg & cheese (clasic pentru un mic dejun)
  • Cream Cheese & Smoked Salmon (un produs care se prepară rapid)
  • Cream Cheese & Avocado & Rucola Bagel (un produs cu ingrediente fresh)
  • Există și opțiuni pentru persoanele vegetariene / vegane ( Hummus Bagel)

NYB Cluj


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

MEGA Jazz in the Park

Next Post

UNTOLD: ce și unde mâncăm

Related Posts