fbpx

Nutriționista, slănina și chef-ul

În weekend am fost cu treabă la București (am fost invitat de către Conti Grup să particip la filmările de la Arena Bucătarilor pentru a vedea ce înseamnă un concurs între bucătari profesioniști, pentru a înțelege eu mai bine ce înseamnă, practic, lucrul în bucătărie… dar despre astea într-un articol viitor).

În paralel cu Arena Bucătarilor a avut loc și RO Wine | The Wine Festival of Romania, organizat de Liviu Popescu. Vă dați seama că nu am avut cum să ratez un asemenea eveniment. Nu? Adică no… mâncare și vin, practic Fratelli s-a transformat, pentru 2 zile, în propriul meu Paradis (filmările de la Arena Bucătarilor au avut loc în parcarea de la Fratelli)

La un moment dat, în timp ce îl ascultam pe Tand Nicolai cum îmi explica cu dulcele lui grai moroșănesc cum stă traba cu slănina (evident că m-am lăudat că am făcut parte din juriul Slană Fest) și îl și filmam în același timp (da, să știți că i-am cerut acceptul să-l filmez, pentru că sincer simțeam că păcătuiesc dacă nu o fac… e păcat la Dumnezeu să nu-l audă cât mai multă lume vorbind), apare în peisaj Mihaela Bilic (medic nutriționist)

Ăsta e un video care ar trebui să-l vadă fiecare om de pe planetă. Ba mai mult, ar trebui să-l pună-n aplicare!

 


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cel mai mare festival al familiei din România, LollyBoom, începe de Ziua Copilului, la Cluj.

Next Post
neversea 2017

Cel mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA

Related Posts