fbpx

Cel mai mare festival al familiei din România, LollyBoom, începe de Ziua Copilului, la Cluj.

În perioada 1-4 iunie 2017, în Parcul Central Simion Bărnuțiu din Cluj-Napoca, festivalul LollyBoom, aflat la a treia ediție, își deschide porțile pentru 4 zile garantate de relaxare, distracție și petrecerea timpului liber într-un mod inedit. Programul va fi zilnic, între 10:00-21:00, accesul fiind gratuit.

Festivalul se adresează publicului larg, tematica fiind diversificată, pentru toate vârstele. Peste 2000 de ateliere creative și educative pentru copii se vor desfășura pe perioada festivalului, iar participarea în cadrul acestora va fi posibilă prin înscrierea prealabilă online.

LollyBoom vine cu foarte multe opțiuni în ceea ce privește petrecerea timpului de calitate alături de cei dragi: spectacole de teatru, dans, muzică, concerte la scenă, momente de magie, animație, paradă, tiroliană, tir cu arcul, photo-booth, workshopuri, proiecții de film – în colaborare cu TIFF. Prietenii LollyBoom îți vor asigura energia necesară, prin preparatele delicioase pe care le vei găsi la standuri special amenajate.

LollyBoom te așteaptă să-i treci pragul pentru super zile de distracție, creativitate, joacă, relaxare, momente de emoție, alături de familie și prieteni!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Techsylvania

Un startup din Europa de Est va avea șansa să-și expună proiectul la Techsylvania 2017

Next Post

Nutriționista, slănina și chef-ul

Related Posts