fbpx

Electric Castle – cel mai iubit festival!

121.000 de oameni au dansat în ploaie la Electric Castle!

EC_Ploaie_VladCupsa

© Vlad Cupșa: fotograf

Am fost doar la prima ediție a festivalului, în 2013, m-am simțit absolut fabulos.  În 2014 și 2015 nu am reușit să merg pentru că am fost plecat în #ClujX, iar anul acesta nu am mers pentru că nu eram convins că o să fiu în Cluj și nu am vrut să cer acreditare și să iau locul cuiva care chiar putea să-și facă treaba și să se bucure de festival. Așa am considerat eu că e corect, cu toate că mi-as fi dorit ca măcar o zi să fi mers să simt pulsul festivalului.

Puls care văd că și anul acesta a fost unul electrizant. Nu știu la voi cum s-a văzut, cum l-ați simțit, dar în bula mea parcă toată lumea își dorea să se mocirlească la Electric Castle.

Onevibe

© Onevibe

Ce au reușit să creeze în jurul lor organizatorii Electric Castle este absolut fabulos! Mă bucur că a plouat și anul acesta Ploaia este semnătura festivalului. Fără ploaie EC nu mai e EC. Participanții EC parcă își doresc să își umple cizmele de gumă cu apă de ploaie.

Îmi dau seama că din punct de vedere organizatoric nu doar că e un efort extrem de mare să minimizezi daunele făcute de ploaie și oamenii care dansează, dar totodată ai o problemă reală cu vendorii care nu au același nivel de încasări. E greu, știu. Dar cu toate acestea îți dorești să te asociezi cu EC, pentru că, nu-i așa, chiar dacă vremea e împotriva lor (încă de la prima ediție), participanții se atașează și mai tare de EC.

CurcubeuEC

Foto © Electric Castle Facebook Page

Felicitări Electric Castle, din punctul meu de vedere sunteți cel mai iubit festival!

© Featured image


5 comments
  1. O sugi prietene. Articolul tau ii pupa in penis pe organizatori. Ce ai scris in articol sunt bazaconii, probabil din cauza algoritmului pe care il folosesti cand redactezi. Gandeste te ca esti formator de opinie fata de subiect si ai alta responsabilitate decat cea de a obtine audienta pe bloggul tau. Deci pe scurt mananci rahat ca participantilor le place ploaia, este evdient ca nimeni nu si dorea sa ploua, si mai mult n ai facut nici un studiu in sensul asta.

    1. George, ai o pagină de Facebook foarte interesantă. De ce nu aplici ce scrii acolo. Meditează înainte de a scrie, nu mai transmite gânduri negative, încearcă să nu cobori nivelul discuției inutil. Poți să ai o părere și eu ți-o respect, atâta timp cât ți-o exprimi în limitele decenței. Ce ai făcut tu acum nu se încadrează în limitele decenței, deci următorul comentariu să fie pertinent, altfel intri în SPAM.

      Hai, Vindecă-te!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Webstock, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania

Next Post

Resurse utile #008: Cum să-ți setezi Facebook Instant Articles

Related Posts