fbpx

Primul bar Tiki din Cluj, poate singurul din tara

Tiki bar Memorandumului nr.6, Cluj-Napoca 0756136951

Pana ieri nu stiam de existenta conceptului de bar Tiki, cu atat mai mult nu stiam nici de existenta unui asemenea local aici, la noi, in Cluj. Pe scurt, de la wiki citire, un bar Tiki:

A tiki bar is an exotic–themed drinking establishment that serves elaborate cocktails, especially rum-based mixed drinks such as the “mai tai” or “Zombie cocktail“. Tiki bars are aesthetically defined by their Tiki culture décor which is based upon a romanticized conception of primitive tropical cultures, most commonly Polynesian.

Asadar, ieri am fost la Shto college Bar, unde Misu si Rudolf

doi din oamenii de baza din spatele barului, ne-au povestit despre cultura Tiki, istoria barului Tiki si filosofia ce se ascunde in spatele conceptului de bar Tiki. Asta in timp ce degustam trei cocktailuri Tiki, creatie proprie Marian, unul din cei mai fain barmani pe care i-am cunoscut.

Am degustat 3 bauturi: Aloha – cu rom, Gabriel – pe baza de votca si Fresh Breeze, vorba lui Teo: cu pulpita de aloe vera. Cocktailurile sunt faine, usurele, cu gust puternic de fructe, racoritoare… de vara. dar pentru ca viata mea e una dulce, m-am exagerat si am cerut o bautura mai tonica, mai amaruie. Si am primit. Am primit bautura care a primit locul 1, Maori.

Meniul e mult mai cuprinzator… Va dati seama. Si preturile sunt decente, pentru o terasa din buricul targului din Cluj Napoca.

Iar terasa este… vesela. Daca cineva ma pune sa caracterizez tersa de la Shto, intr-un singur cuvant, cu siguranta cuvantul vesel l-as folosi.

terasa


2 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cum te racoresti?

Next Post

Cluj Napoca, capitala europeana a tineretului 2015?

Related Posts