fbpx

Pescăria lui Matei, Agigea, Constanța.

Pescăria lui Matei este un restaurant cu specific pescăresc absolut senzațional. Dacă sunteți prin zonă și vă permite timpul, neaparat să mergeți să mâncați. (Pentru mine prin zonă a însemnat București.)

PescariaLuiMatei001

Restaurantul a pornit ca o afacere de familie, Matei fiind pescar. Acum, la câțiva ani de când funcționează (pentru că restaurantul nu este unul cu tradiție de sute de ani) are câțiva zeci de angajați, dar acest lucru nu l-a făcut nici pe el, nici pe mama lui să nu muncească cot la cot cu restul oamenilor.

PescariaLuiMatei009

Exceptând preparatele, care fără să-l laud în zadar, sunt absolut senzaționale, lâsând la o parte locația și locul pitoresc unde și-a deschis restaurantul, am fost extrem de încântat de atenția la detalii. E clar că își dorește și chiar reușește să transforme masa într-o adevărată experiență.

Când spun ateție la detalii nu mă refer doar la glumițele pe care le-a tipărit pe șerevețele, mă refer și la povestioarele și recomandările subtile inserate în meniu pe care ți le fac angajații restaurantului sub forma de: preparatul favorit a lui Ionel este…

Am publicat o scurtă poveste despre restaurant (în limba engleză) și pe Steller


Direcții pentru a ajunge:

Cum treceți de podul de la Agigea mergeți spre Eforie și faceți stânga pe drumul ce duce spre portul Agigea, după ce intrați în localitate faceți din nou stânga (unde vedeți indicatorul cu Pescăria lui Matei), mai mergeți aproximativ 500m și găsiți restaurantul pe partea dreaptă.

Vă sfătuiesc să sunați (0752 230 691) și să vă faceți rezervare. Au program în fiecare zi de la 12 la 22.

Ultima dată când am mâncat la Pescăria lui Matei a fost anul trecut, când am venit cu ceva treabă prin zonă, cu siguranță îmi voi face mai des drum prin zonă.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

O plimbare de câteva ore prin București

Next Post

În mâinile compasiunii

Related Posts