fbpx

Akantus – 360 SPA & Wellness

Am fost, am testat, am relatat!

Va spuneam eu ca sunt intertesat de evadari la sfarsit de saptamana, sau chiar de program pe la cate o piscina, un jacuzzi, o sauna, o scobitoare, o maslina. Si, daca tot ati fost atat de binevoitori si mi-ati recomandat cateva centre cu specific si din Cluj, duminica am decis sa merg sa testez centrul SPA de la hotel Akantus.

Centrul e micut, are o sauna uscata (dar e adevarata, pentru ca nu a scazut temperatura sub 100 grade), o baie de aburi, o piscina (apa e suficent de rece incat sa poti innota si suficient de calda ca sa poti sa stai si sa te inmoi), ceva camere pentru masaj si un bar de unde iti poti comanda una alta (personal mi-am comandat un fresh de greph si portocale, cotsa 11 lei si zice ca are 220 ml… ma indoiesc amarnic ca paharul primit avea cantitatea care scria in meniu, am zis ca o sa testez urmatoarea data. Ma rog, din punctul meu de vedere asta e un minus).

Cel mai tare mi-a placut faptul ca a fost putina lume. Nu stiu daca au fost 10 oameni, cu tot cu tanti care mi-a pregatit fresh-ul. Ca sa ma pot relaxa e extrem de important, pentru mine, sa nu fie claie gramada oamenii p-acolo. Apoi, apa rece de la dusuri… era rece! Ii felicit pentru asta. Nu stiu daca o raceau ei, dar dupa ce iesam din sauna fierbinte si imi dadeam cu dusul de apa rece pe mine, simteam cum imi amorteste pielea. Daca racesc eu apa, bravo lor… sunt printre putinii la care am fost si fac acest lucru.

Fiind la ultimul etaj beneficiaza si de o priveliste asupra Clujului, prin urmare terasa care e accesibila direct din SPA, nu a facut decat sa ma bucure si mai tare in momentul in care iesam afara din sauna umeda… da, va recomand sa iesiti la aer rece din baia umeda (din sauna uscata senzatia nu e la fel de intensa).

Traseul pe care personal vi-l recomand prin SPA_ul 360, e unul destul de simplu (testat pe pielea mea… la propriu): te bagi sub dus, intri apoi in sauna fierbinte, faci din ou un dus rece, intri in piscina (nu mai mult de 5 minute), intri in baia umeda dupa care iesi pentru 5-10 minute (cat rezisti) la aer rece pe terasa, imediat ce ai intrat inapoi in SPA te duci direct in sauna fierbinte (si reiei ciclul).

Din punctul meu de vedere a meritat cei 40 de lei pe care i-am dat pentru 4 ore cat am stat eu (poti sa stai toata ziua, dar ma repet, e destul de miculut si nu prea ai ce sa faci).


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Revolutia culinara

Next Post

M-o pus pe ganduri…

Related Posts