Il stiti cu totii, ii restaurantul ala din Parcul Central din Cluj-Napoca, unde dupa o tura cu barca, te duci sa manci doi mici si sa bei o halba de bere… ei bine, nu-i ala! Si ma bucur ca nu mai e ala.
Toata vara mi-am petrecut-o pe terasa lui, ca na, am avut treaba prin zona. Am tras cu ochiul la terasa inca de dinainte sa se deschida… am mirost eu ca o sa fie ceva special din clipa in care m-am intalnit in parc cu Andreas Voulgaris (bucatarul care a facut meniul la Bricks) si mi-a spus ca lucreaza la meniul de la Chios. De atunci nu trece zi in care sa fiu in parc si sa nu merg la ei pe terasa se beau o cafea, o limonada, un pahar de vin etc.
Papilele gustative mi le-am delectat cu aproape tot meniul lor… este printre putinele resturante pe care le-am testat de la A la Z si asta nu pentru ca am vrut sa le gasesc nod in papura, ci pentru ca sunt incantat de modul in care gateste Andreas.
Gulyasul a fost o surpriza placuta pentru mine.
Pe langa meniul de mancare si bautura, am fost impresionat de servire. Adevarul este ca Parcul Central din Cluj, sau chiar Cluj-Napoca avea nevoie de un restaurant de 4 stele (sincer sa fiu nu stiu daca a fost decorat cu 4 sau 3 stele, dar din punctul meu de vedere, punand in balanta calitatea preparatelor/bauturilor si a a serviciilor, zic ca merita fara doar si poate!)
Pretul nu este unul piperat, dar nici foarte ieftin. Avand in vedere serviciile prestate, eu zic ca este ieftin.
Vi-l recomand cu mare drag!