fbpx

Is pe afis!

Am fost pus pe afis .. da da … efectiv, designerita Zaineasca, nu s’o putut abtine, si mi’o scris numele … negru pe alb … pe un afis … afis ce o sa se lipeasca prin tat Cluju’.

Va spuneam io zilele trecute ca se intampla’n Cluj o chestie, ei bine, azi va anunt, ca eu impreuna cu Florica și Zicu de la TVDece, Lorand Minyo, Ruben Kislaki, Groparu, Anda Călinici, Alex Ursa, Daniel Rus, Dragos Mone, Bogdan Besliu, Vlad Cucu, Alexandra Craciun de la Urban Gourmet, Dan Olteanu,  Cristian Gog, Sanda, Mironeasca, Adriana, Mihaela, Alex Bartiș, Andrei Aroneț, Marian Hurducaș, Raluca Crisan, Lush, @Mariuspan, Robert, Maria Eftimie,Andrei Palatkas, Vlad ilariantu‘, Doru Pușcaș, LaideePurpl, Alma, Zăineasca, Psaico, coordonati de micu’ bucatar, mare fotograf, Adi Hadean, vom realiza hai mai mare frigaruie din lumea asta!

Cand? Sambata, 28 mai 2011, incepand cu orele 17 (ceva de genu, de ora nu sunt 100%) – in cadru Zile de Cluj (program complet aici)

Unde? Pe strada Mihail Kogalniceanu (da, cam pe toata strada, nu de alta da frigaruia are 100 de metrii)

Asadar, va astept cu drag pe toti, sa ma vedeti in actiune, alaturi de sus numitii, si de ce nu sa si gustati din bunatatea de frigaruie, care, pe langa cei expus mai sus, in frunte cu Hadean, nu s’ar fi intamplat, fara sprijinu sponsorilor:

 • avem Pui Fericiți de la Agricola Bacău, și tot de la ei avem cârnații și kaiserul – mulțumim, ne înclinăm
 • avem inoxul și suportul frăgăruii, de la A la Z, grație domnilor de la CSI România și Italinox (e mare lucrare, le mulțumesc din suflet pentru că s-au legat la cap cu așa ceva)
 • avem cărămizile pentru vatră, planșele pentru structura care va susține vatra și cărbunii de la bauMax – jos clopu’, doamnelor și domnilor

Asadar, cu cine ma vad? … cine are curaju’ sa se intalneasca cu mine, in timp ce sunt cu un cutit in mana? 😀

P.S.

Daca doriti sa mediatizati aceasta minunata actiune, cine sunt eu sa va opresc? … mai mult decat atat, aveti aici un afis mare, cat sa il puteti printa … poate aveti un perete unde vreti sa’l tipariti ( multumesc in avans tuturor celor care ne ajuta cu promovarea evenimentului … indiferent pe ce cale se intampla aceasta promovare)


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

8 Responses

 1. katairobi says:

  la cati suntem putem sa ne impartim pe frigaruie: metru de frigaruie si onlinerul:)

 2. Ioana says:

  See u there ! 🙂 o iau si pe O cu mine sa facem poze 😀

 3. buburuza says:

  io vreau sa te vad si in postura asta ( + poate imi dai si mie un pic de frigaruie , asa pe ascuns… 😛 daca nu se poate altfel 🙂

 4. friv says:

  Deja îmi curge din gură.

 5. Ei, acu ca suntem un fel de colegi la marea echipa a bloggerilor de #cluj si mai mult, tinem impreuna si de frigaruie, te rog pune-me si pe mine cu a mea Pagina de sport pe raboj. Ne vedem…

 1. May 24, 2011

  […] stiti, Sambata, 28 mai, o sa va bucur, alaturi de alti cativa onlineri din Cluj, cu cea mai mare frigaruie evar facuta in tara asta (nu sunt convins, dar e posibil sa fie din lume… cel putin asa zic unii […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.