fbpx

Se intampla’n Cluj

Mai oameni buni, io cand va spuneam ca punct si virgula cacofonie Cluju’i fain, nu vorbeam asa numa’ sa umplu pagini pe internet!

Fiti pe faza, si faceti loc in agenda, contramandati toate intalnirile, pupati-va plozii, luati rucsacu’n spate, umflati rotiile, si pregatiti-va sa veniti la Cluj … cand? … pai zilele clujului se desfasoara in perioada 27 mai – 3 iunie.

Acum nu o sa va spun eu tot programu’ … il gasiti aici, spre exemplu’, in schimb am sa va spun ca, din nou cacofonie cu oacazia sus numitului eveniment, renumitu’ bucatar Adi, mana de aur, Hadean s’o gandit sa convoace pe je (Dan Ciulea) impreuna cu: TVDece, Lorand Minyo, Ruben Kislaki, Groparu, Anda Călinici, Alex Ursa, Daniel Rus, Dragos Mone, Bogdan Besliu, Vlad Cucu, Alexandra Craciun de la Urban Gourmet, Cristian Gog,Alex Bartiș, Marian Hurducaș, Raluca Crisan, Lush, Psaico pentru a infaptuii infaptuirea si anume … da, intram in cartea recordurilor … smsf, ca iara nu pot sa vina astia de la guinness (ca cica is ocupati ca inregistrarea recordurilor prostiei de la cei din conducerea tarii) … cu hai mai mare frigaruie!

frigăruia de 20 de metri făcuta acum câțiva ani la OradeaSi pentru ca orice lucru mare are nevoie de repetitii, minunatii de la conducerea mirificului Irish&Music Pub (din Cluj de pe Horea 5) au decis, ca Vinerea imediat dupa Paste, sa ne puna la dispozitie material pentru 100 (unasuta – legat ca pa’ ordinele de plata) bucati de frigarui!

Asa ca, io cand va spun ca traiesc intr’un oras bestial, nu vorbesc prostii … S’o, daca esti din cluj, si esti liber, poate ne intalnim la o bere pe Horea 5 … ma rog, tu bei bere, io muncesc la frigaruie .. da poti sa imi faci o poza, si sa ma santajezi dupa 😀 … sa ma santajezi ca mi’am luat prea multe pauze in timpu’ exercitiului!

Si, nu uita, de Zilele Orasului Cluj-Napoca – Zi-le de Cluj, sa nu iti faci planuri, pentru ca o sa fac parte din echipa sus numitului bucatar, cu susnumitii colegi (mai traba sa para unu-doi colegi), si ar fii pacat sa nu gusti din bunatatiile facute de onlinerii clujeni!


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

7 Responses

 1. Costi says:

  Si-au baut si au petrecut 7 zile 🙂

 2. Andrea says:

  Cluju-i fain ca-s oameni faini care-l populeaza 🙂

 3. buburuza says:

  foarte fain , bravo ptr toate eventurile !

  parca si cluju incepe sa prinda ” viata” acuma cu venirea primaverii 🙂

 4. marius says:

  vezi ca nu i-ai luat pe toti de la Adi 😉 Te rog sa rectifici ca fac urat 😀

 1. April 21, 2011

  […] … dupa nenumarate articole, in care ma laudam cu ce fain ii Cluju’ … fie ca vorbim din prisma oameniilor fain care populeaza orasul, ori a activitatiilor care se desfasoara, si nu in ultimu’ rand, a […]

 2. May 11, 2011

  […] spuneam io zilele trecute ca se intampla’n Cluj o chestie, ei bine, azi va anunt, ca eu impreuna cu Florica și Zicu de la TVDece, Lorand Minyo, […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.