Home » Cum sa nu iubesti Clujul?

Cum sa nu iubesti Clujul?

Dupa cum bine stiti, Sambata, 28 mai, o sa va bucur, alaturi de alti cativa onlineri din Cluj, cu cea mai mare frigaruie evar facuta in tara asta (nu sunt convins, dar e posibil sa fie din lume… cel putin asa zic unii 😛 ), dar ce nu stiti, e ca, toti acei metrii de inox, oferiti prin mariminia celor de la CSI Romania si Italinox, toate acele kilograme de leguma ( cred ca am mai spus eu pe undeva ce inseamna leguma … e o diferenta majora intre legume si leguma…) oferite de catre Agricola Bacau, si nu in ultimul rand caramizile … temelia “frigaruii”, primite de la bauMax; asadar toate acestea (pe langa efortu’ sporit de care vor da dovada toti cei prezenti in spate, la “bucatarie”) vor rupe zambetu’ nu doar de pe fata noastra.

Nu doar noi vom fi cei fericiti, nu doar voi, aceia dintre voi care ne veti fi alaturi, inclusiv la mancat … nu, nu, ci si cativa copilasi cu nevoi speciale (insuficienta renala mai exact), prin intermediul Asociatiei pentru solidaritate si empatie”Claudia Safta” … pentru ca, in consiliul administrativ, prezidat de Adi Hadean, s’a decis ca fiecare 100 de grame, sa valoreze 5 leuti, bani, care vor ajunge, in contu’ sus numitei asociatii.

No ziceti si voi, nu v’am convins sa veniti sa gustati din cartea recordurilor? … pentru ca, pana la urma asta e … nu doar ca o sa luati parte la ceva extraordinar, din toate  punctele de vedere, de la senzationalul recordului, pana la minunatu’ donatului… dar, o sa si aveti extraordinara oportunitate de a gusta din super frigaruia (si cand spun super, ma refer strict la gust) o sa va explodeze papilele gustative.

Asadar, cei care nu sunt din Cluj, inca mai au timp sa isi rezerve o camera pe la ceva hotel, pensiune, si sunt asteptati cu mirosuri ametitoare, Sambata, 28 mai, incepand cu orele 17, pe strada Mihail Kogalniceanu, iar dupa aceasta isprava … vorba aia, dupa ce manci umpic, dupa ce faci un bine, parca ar merge si o bere … si asa de bine merge, in Le General … ca doar acolo va avea loc o petrecere ca’n filme, prezidata de nimeni altcineva decat insusi Tiff, si pusa in aplicare de catre plozii de la TVdece 😀 (afisu’ petreceri aici).

Cum sa nu iubesti Clujul?


comments

10 comentarii la „Cum sa nu iubesti Clujul?”

  1. Domnu` nu trimiteti 1 metru din frigaruie si la Bucuresti? Nu de alta dar sa se guste si la capitala din minunatia de pe “toata” strada Mihail Kogalniceanu.

  2. Pingback: Frigăruia bloggerilor şi bartenders go wild, la cluj | Injineru' român

  3. No mă Dane poate nu te găsesc p’acolo :).
    No las’ că viu că eu şi-aşa mănânc orice şi oricât, oi mânca şi din recordu’ lu’ matale (pentr-o cauză nobilă, desigur).

    Numa’ bine.

  4. Pingback: frigaruia lui hadean la cluj e gata | Injineru' român

  5. Pingback: frigaruia bloggerilor de la cluj bate movie party tiff | Injineru' român

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.