fbpx

Pantofii!

Da, pantofi la imperativ  .. de ei am sa va vorbesc, si cand spun pantofi, nu ma refer strict la pantofi, ci, asa mai generic … la papuci .. ca cam la tot ce se baga’n picioare … indiferent ca le incalti, pe ele incaltarile din cauza ca iti e frig, sau din cauza ca te dor talpiile, sau din cauza ca esti sado-masu, sau, de ce nu, din cauza ca se poarta!

Bun, sa o luam cu inceputu’ … io am o manie .. nu pot sa port in picioare (si nu numai, da’ acum vorbim strict de incaltari) ce e la moda .. de aici si problema grava pe care o am cu achizitionarea lor … in schimb, buburuza (ca 99,99% dintre mujeres) are o problema cu numaru’ de incaltari … in sensu’ ca trebuie sa detina cat mai multe … nici sora-mea nu e mai prejos (si asa am ajuns la subiectu’ articolului)

Asdar, sora-mea, mare consumatoare de incaltari si posete (dar nu vorbim acum de posete), o suna pe buburuza, in timp ce eram la un Libelula din Debrecen (asta eram acum delta T, cand nu auzisem de criza) .. si buburuza, cu zambetu’ pana la urechi, ca se si opreau ungurii sa le arate la plozi ce stiu sa faca romanii, ii spune la sora-mea:

-Ioi, am gasit saboti din aia … stiiiii? .. din aia din de care nu mai sunt prin Romania! haa haaa 😀 😀 😀

– Io mi’am luat! .. da, ultimele doua perechi! .. le-am luat! .. pai cum! .. io stiu cand o sa mai gasim? … Nu vezi ca astia dau faliment .. sa inchid pe capete .. 😀 😀 😀

– No’, si iti iau si tie? .. hai zi .. ca ma duc acum in magazin … iti iau? 😀 😀 😀

… Intra’n magazin, eu eram tolanit pe’o banca, cu viciu’n mana, si ma uitam consternat la ce discutie are loc…. Dupa 20 de secunde, imi face semn buburuza, sa intru’ … imi bag nasu’ pe usa si zice:

– Suna si zi ca mai sunt 3 perechi marimea ei !!! .. sa ii iau !!??? .. cate sa ii iau !?!? 😀   , io nu pot, ca trebe sa tin de cutii .. poate le ia o unguroaica!!! … Domne ma Dane .. !

pantofi

Ghici .. ghici cate perechi am cumparat .. io ma tat gandeam ca de ma opreste vamesu’ si se uita’n portbagaj, nu ma crede cand ii spun ca nu am magazin in cucuietii de munte .. nu ma crede ca sunt doar pentru sotie si sora .. si o sa ma puna sa platesc si vama!

© poza


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

6 Responses

 1. coolnewz says:

  ei vezi … si efectele bune ale crizei! 🙂 Le-a mai potolit pe cucoane. Dar probabil cu pretul unor depresii 😀

 2. friv says:

  Papucii-s mai răi ca etnobotanicele:))

 3. Daniela says:

  frumosi pantofii. noi femeile ne confruntam cu asta, cu pantofi ca iubim sa avem cat mai multi.

 4. cecilia says:

  true story.pacat,ca,nu au fost decat 3 perechi.anul asta nu am rezerva.dar poate ca mai faci un drum de budapesta!

 5. Ati lasat unguroaicele desculte? :))

 6. animaloo says:

  lol
  eu am probleme cu pantofii de sport. Adica, daca e sa dau 3 mil pe o pereche de pantofi de purtat pe strada, corecti, ma apuca pandaliile. “CUM 3 mil o pereche de pantofi?”

  dar.
  pantofi bicla: “am dat doar 2.5 mil”
  pantofi alergare: “pfuai, super afacere, nici macar 4 mil”
  boncani:”ieftin ca braga. erau la reducere 3 mil”
  etc etc etc

  😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.