fbpx

Târgul de Crăciun Cluj: pentru tine și pentru ei!

Decembrie înseamnă, în primul rând, o lună a bucuriilor. Bucuriile, ca să fie la intensitate maximă, trebuie să fie împărtășite și împărțite cu alții. Și fix asta se întâmplă și la Târgul de Crăciun Cluj!

Avem posibilitatea nu doar să ne bucurăm de tot ce ne oferă nouă târgul, ci și să împărțim bucurie în rândul celor mai puțin norocoși. Astfel, în cadrul târgului puteți să susțineți, fără niciun efort, cel puțin două acțiuni umanitare.

Donează curaj copiilor de la oncologie.

Tu (și familia ta) vă transformați în eroi! Sunteți acei eroi care împart curaj puilor greu încercați, le duceți o jucărie de pluș la căsuța Wens din cadrul Târgului de Crăciun.

După care îți faci o poză, împreună cu jucăria, și o postezi pe rețelele de socializare (Facebook, Instagram) împreună cu hashtagurile #wensfamily și #amDonatCuraj, iar WENS va trage la sorți câștigătorii unei excursii în Varșovia!

Vizitează căsuța de la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca, în perioada 22 Noiembrie – 31 Decembrie și învață să donezi… curaj!

The Beard Mobile by BB și Ambulanța Socială

Efectiv e atât de simplu: te distrezi la Târgul de Crăciun alături de prietenii tăi ”trăind” concertul pentru care te-ai dus special sau activitatea la care ți-ai propus să participi sau să te dai cu caruselul sau cu patinele sau pur și simplu ai vrut să bei un vin fiert.

Acum știi de unde să-l bei!

La căsuța bărboșilor găsiți o grămadă de chițibușuri, haine și / sau accesorii perfecte pentru a fi dăruite celor dragi.

Împreună de Crăciun

Crăciunul nu înseamnă nervii pe care ni-i facem în goana după cadouri, munca din bucătărie sau surmenarea aranjării casei pentru sărbătoare. Nu!

Crăciunul înseamnă voie bună, fericire, zâmbete, împodobirea bradului, timp de calitate petrecut cu cei dragi.

Haideți, ca și anul acesta, să fim noi bucuria cuiva… mai ales că e așa de simplu.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Londra: ce și unde am mâncat

Next Post

Mâncarea de tip fast-food poate să fie sănătoasă?

Related Posts