fbpx

Sarbatorile se fac in familie!

In general, de sarbatori ma fofilez… adica, no, de Paste si Craciun merg la Baia de Aries la parinti, de revelion ori stau in Cluj, ori plec pe la prieteni (o singura data am fost plecat la unguri la bai… nu stiu de ce nu am mai mers, ca o fost chiar interesant), de sfanta Marie de obicei is in concediu… ce alte sarbatori mai sunt?

Si motivul pentru care prefer sa nu stau acasa, ii unu cat se poate de simplu (egoist? lenes?): daca stau acasa am de facut curatenie inainte, am de facut mancare si am de facut curatenie dupa… no ziceti voi de ce sa stau acasa? Serios?

Daca merg la parinti, nu am treaba cu curatenia dinainte, nu am treaba cu facutul macarii, si intre noi fie vorba… ce mancaruri fac parintii… si, evident, nu am treaba cu facutul curatenii de dupa… asta ca sa nu mai pun in discutie toata servirea de care ai parte.

Ma, vorba scriitorului: nu stiu voi cum sunteti, dar io cand merg acasa la parinti (indiferent ca vorbim de parintii buburuzei, sau ca vorbim de parintii mei… pentru ca, deloc surprinzator, ambii sunt in Baia de Aries, la nici cinci minute distanta unii de altii) ma simt ca la un hotel de cinci stele cu all inclusive!

Hai, ziceti ca la voi nu-i asa… ziceti-mi ca pe voi nu va cocolosesc parintii, chiar daca aveti o varsta, la care ei deja aveau copil de 10 ani… hai, ziceti ca nu se comporta cu voi ca si cum ati fi printul printilor.

familie

No’, si atunci, spuneti-mi un motiv, pentru care sa nu merg acasa la parinti de sarbatori… toti mergem acasa la parinti de sarbatori, frati, surori, nepoti, purcei…

Voi ce faceti de sarbatori?


6 comments
  1. Niciodata nu am calatorit de sarbatori. Ai mei locuiesc in acelasi oras cu noi , la 20 min (pe jos). Sigur ca fac si eu una alta pe acasa – minim necesar – dar oricum mergem la ei la masa de Craciun, Paste, etc.
    De Sf. Maria mica se intampla sa fim pe coclauri (adica pe dealuri in jurul Aradului).
    Si ai dreptate, au stil parintii sa ne cocoloseasca, aoleu!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Mi se indoaie de Gog!

Next Post

Cand vin musafirii la tine

Related Posts