fbpx
Vas din pescarie

Resurse utile #15: Pago și WARP+ The Internet fast lane

Pago, toate facturile într-o singură aplicație

Suntem în anul 2019, mintenaș în 2020, cumva nu mai puteam să abuzăm de scuza: am uitat să plătesc factură!

Folosesc de peste un an de zile aplicația Pago pentru monitorizarea și plata facturilor de utilități: gaz, curent și internet.

Pago

Instaleaza Pago folosind codul DAN421 sau link-ul meu si primesti bonus 200 de puncte Pago. Gasesti aplicatia aici.

WARP+ | The Internet fast lane

Dacă vreți să navigați anonim pe internet, de pe dispozitivul mobil (telefon / tabletă), vă recomand cu încredere aplicația 1.1.1.1 with WARP+.

Când internetul a fost construit, calculatoarele nu erau dispozitive mobile. Zilele alea au trecut de mult – presupunerile făcute în urmă cu 30 de ani fac ca experiența noastră pe internet să fie lentă și nesigură.

1.1.1.1 cu WARP+ înlocuiește conexiunea dintre telefon și internet cu un protocol modern, optimizat.

1.1.1.1 cu WARP+

Am auzit de aplicația asta de la Vali și cum știu că Valentin este obsedat de securitate, am știut că este o aplicație bună pe care trebuie să mi-o instalez. Drept urmare o am instalată pe telefon de mai bine de 6 luni și o folosesc neîncetat. Chiar și când am ieșit din țară. Mai puțin când mă conectez la rețeaua mea de acasă.

Dacă vă instalați aplicația plecâd de la linkul meu, ăsta, o să primiți 1GB gratuit de WARP+.


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

START ediția cu numărul 10 a proiectului Nepoți de Crăciun!

Next Post
Targul De Craciun Cluj - mancare

Ce și de la cine mâncăm în cadrul Târgului de Crăciun Cluj

Related Posts

Arena din Pula (Croatia)

Nu vreau sa ma credeti vulgar, dar asa este cunoscut colosseumu' din Pula ... sub aceasta denumire .... bine, as fi putut sa ii spun amfiteatru' localizat in Pula, Croatia ... da no'
citește mai mult

Canalul

Asadar, canalul, aceasta gaura puturoasa, care te scoate din sarite cand ii simti prezenta … indiferant ca vorbim de simtu’ olfactiv (ua ce cuvant am gasit in dex!), fie ca dicutam de mult enervantele hopuri, si gropi, pe care cei de la apa-canalizare, impreuna cu cei de la drumuri si poduri, nu reusesc nicicum, da’ nicicum sa le egalizeze cu drumu’, de cele mai multe ori valurit, de pe plaiurile noastre … dupa cum spuneam, este singura gaura, care te deranjeaza cand ii simti prezenta, dar nu la fel de tare, ca atunci cand nu exista ….
citește mai mult