fbpx

Vorbiti vorbe, ma!

Pe vremea dinozaurilor cand in fata ta, spatele lui (prietenului tau ala bun, ala cu maciuca, ala care te apara de toate relele), se apropia un T-Rex, scoateai aerul din plamani, astfel incat, sa se inteleaga acest lucru. Un simplu huuu huuu, huuuuuu  era suficient pentru a intelege interlocutorul tau ca in mai putin de 3 secunde va deveni o gustare delicioasa pentru soparla supradimensionata!

De atunci si pana-n zilele noastre, am reusit, cumva, sa ne dezvoltam arta asta a vorbirii… Plm, am ajuns sa ne putem exprima gandurile cele mai intortocheate, prin simple vorbe… care, ce-i drept, de foarte multe ori poate sa dureze, pana cand reusim sa le exprimam. Dar, important este ca reusim. Daca vorbim!

Nu o sa-i pot intelege niciodata pe oamenii aia care refuza sa vorbeasca. Spune propozitia pana la capat! Spune tot ce gandesti, pentru ca, socant sau nu, nu toti citim ganduri…

Oare am ajuns intr-un asemenea hal de leneosi, incat nici sa vorbim nu mai avem chef?

Cred ca trebuie sa ne intoarcem la radacini… Sa ne intoarcem de unde am plecat, adica din copac si sa reinvatam de la maimute cum si cat se comunica! Cel putin unii dintre noi, daca nu majoritatea!

angry monkey poza (aproximativ) pe subiect, realizata de DBoy

Bine ca ne place sa vorbim vorbe goale… In schimb!


3 comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Mai mare nu inseamna mai tare!

Next Post

Sunt un lenes

Related Posts