fbpx

În ce lume violatorul este victima violatei?

Afirmații de genul ăsta dau încredere misoginilor că ce fac ei e OK. Astfel de comportamente îi fac pe cei care întind coarda (nefericit joc de cuvinte) să considere că NU e de fapt DA.

 • M-am săturat de discuții în prin care se subliniază că fata și-o caută singură, că de aia se îmbracă provocator (pe bune, oare băiatul de aia se îmbracă provocator, că vrea să fie violat… poate chiar de un alt mascul?).
 • M-am săturat de discuții în care condamnăm victima pentru că nu a fost atentă în ce taxi s-a urcat (pe bune, ea e vinovată, nu deraiatul ăla care a abuzat-o?)
 • M-am săturat de discuțiile prin care se încearcă umanizarea agresorului prin dezumanizarea victimei!
 • M-am săturat de scuzele care îi sunt aduse agresorului și de învinuirile care i se aduc victimilor.
 • M-am săturat!

Faptul că e îmbrăcată sexy, faptul că e frumoasă, faptul că e mai mult sau mai puțin amețită, faptul că doarme la tine în brațe, faptul că are o problem emoțională… faptul că e femeie, nu îți justifică ție pornirile de gorilă în călduri.

Nu e nu, în orice limbă!

featured image

 


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

2 Responses

 1. injineru says:

  corect!
  dar piticu a incercat sa o dreaga dand si mai mult cu mucii in fasole. Asta e, unde-i nu-i cap, vai de picioare. Nimeni nu e perfect Dane.

 2. Mihu says:

  Uneori cred ca pur si simplu ar trebuii sa fim precum Americanii, “Cu arma si aplicarea legitimei aparari…” deorece nu e un nu in orice limba, dar parerea mea e ca lasi omul sa isi faca de cap, sa te enerveze dar cand e il dai naibi cu totul nu mai stai frate la discutatii…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.