fbpx
Nepoti de Crăciun ediția 9 - 2018

Nepoți de Crăciun gânduri la finalul ediției cu numărul 9

Ne-am trezit duminică dimineața cu mult entuziasm și un peisaj alb de poveste, perfect pentru a porni povestea Nepoți de Crăciun – ediția a 9-a.

Luni eram în depozit și pregăteam cadourile pentru bunicuți: 1l ulei, 1kg faina, 1kg zahar, o punga de paste și 1 cozonac. Am avut așa avânt, încât după-masa eram deja în plin proces de distribuire. Marți deja am ieșit din Cluj, pe valea Arieșului și am încheiat acțiunea din acest an.

Cumva, după 8 ediții, nu prea mai ai cum să ai parte de neprăvăzute 😀

Cu toate acestea a fost cea mai solicitantă ediție de până acum. Era cât pe ce să nu facem nimic anul acesta. Când zic solicitantă nu mă refer că a fost greu să ne adunăm noi, să sortăm alimentele, să găsim sponsori.

Nu. Solicitantă datorită instabilității legislative din țara asta. Datorită modificării legislației care are legătură cu ONG-urile.

Asociația Magic People, umbrela sub care se întâmplă magia Nepoți de Crăciun, a fost înființată pentru că aveam nevoie de o organizare juridică unde să ne desfășurăm activitatea, datorită faptului că proiectul crescuse așa de mult și aveam nevoie să ne organizăm fiscal.

Noi, atât eu cât și Cristian, ne-am propus încă de la început ca tot ce facem, să facem voluntar. Poate e o greșeală, așa cum bine a subliniat Alex Dona, de fapt nu poate, ci cu siguranță din cauza faptului că noi nu încasăm nimic din acest proiect, ne este din ce în ce mai greu să alocăm timp.

Iar modificările legislative din acest an nu au făcut altceva decât să ne facă să alocăm și mai mult timp pentru munca de birou, timp pe care noi nu-l avem.

Mulțumim. Fără voi nu exista ediția din acest an!

E clar că dacă nu era Vitrina și Mega Image, ediția de anul acesta nu avea loc. A fost o încărcătură emoțională mult prea mare. Daisler Print House ne-au sărit în ajutor și în acest an. Ne-au ajutat cu printatul materialelor chiar în timpul petrecerii de final de an (mai ciocneau un pahar de vin, mai tăiau un print).

Class Fiscal Consulting ne-a dat putere să mergem, totuși, mai departe. Să nu ne oprim, să nu ne schimbăm cine suntem noi cu adevărat 🙂 . Marty a avut grijă ca niciun voluntar, care de altfel au fost vitali, să nu rămândă flămând.

Armonia Music, Art’s Cool, Vlad Gliga, Armonia Seniorilor, magicianul Cristian Guna și BAILArte au făcut spectacol în adevăratul sens al cuvântului la Platinia Shopping Center. Fred Dwe a făcut niște fotografii senzaționale, iar Ioana Băilă acest minunat filmuleț de la acțiunea publică din Platinia.

Și nu în ultimul rând vouă, celor care ați donat alimente, bani sau ați dat un simplu like & share la informațiile pe care le publicăm. Oricât de ciudat ar părea, să știți că ajută și acest lucru.

Pe scurt, mulțumim tuturor indiferent de nivelul de implicare și promitem să nu mai fim așa slabi. Vom lupta și mai mult pentru a nu ne schimba datorită mediului înconjurător 🙂

Împreună suntem Nepoți de Crăciun!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Alessandro Safina Cluj

Safina iubește Clujul. Revine la Cluj pe 14 februarie 2019, la BTarena

Next Post
Sushi - Restaurant Japonez Tokyo Cluj

Tokyo Japanese Restaurant – Cluj Napoca

Related Posts