fbpx

Sunt un lenes

Inca de cand eram mic. De lene ca trebuia sa ma schimbe, nu faceam pisu’ pe mine… Asteptam. Dupa ce am mai crescut, si focul in camera, pentru propria-mi incalzire a cazut in sarcina mea, mi-am dezvoltat o abilitatea extraordinara. Dormeam pe 12 grade, fara nici o problema. De lene, m-am facut un calduros. Asa is si acum.

Facultatea pe care am urmat-o a fost aleasa pe acelasi criteriu… Lenea. Unde sa ma duc: la Alba Iulia sa ma fac avocat, sau la Cluj sa ma fac inginer? Clar ca inginer! Ingineru-i cel mai lenes om de pe planeta!

cerb adormit

poza by BigSkyKatie

De lene o inventat scripetele si roata zimtata!

Orice barbat, care are in el putin ADN de inginer, o sa isi faca acasa tot felu’ de sisteme formate din parghii, scripeti, roti zimtate si alte minuni ale tehnologiei, inventate in epoca dinozaurilor, doar ca sa nu faca nimic!

De lene is ordonat. Da, daca nu le pun in acelasi loc, am de cautat. De lene imi calculez fiecare miscare, astfel incat sa fac cat mai putin efort. Exemplu: dimineata, pun cafeaua la foc, ma intorc pun oul la fiert, pun painea la prajit, deschid geamul, ma duc la baie ma inviorez si pe cand vin in bucatarie, toate-s gata… De lene le fac asa!

Is lenes de cand ma stiu!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Vorbiti vorbe, ma!

Next Post

Unde ne balacim in Cluj?

Related Posts
Apus in Rovinj

Dare to fail

Mi s-a părut extrem de drăguță provocarea lansată de către TEDxEroilor și anume să scrii/spui/împărtășești un eveniment care s-a sfârșit,…
citește mai mult