fbpx

Vară 2017. Meniul de vară de La Mesteceni.

Vară + soare = ❤️ fructe de mare. La mine cel puțin. Dacă mai adăugăm și plajă, e vis ? .

Dar cum nu pot să stau toată ziua în concediu (cine știe, poate când o să cresc mare nu o să mai fiu nevoit să muncesc 😛 ), îmi caut tot felul de chestii care să mă binedispună. Mâncarea e unul din aceste lucruri.

Practic eu sunt într-o continuă căutare de locuri și meniuri noi. Vreau și testez tot ce prind. Drept urmare când am auzit că prietenii de la pensiunea La Mesteceni și-au definitivat și lansat meniul de vară, am zis că neaparat trebuie să merg să-l testez.

Zis și făcut, ieri, împreună cu Buburuza, am mers să vedem ce și cum. Nu am s-o mai lungesc și intru direct-n pită, dacă-mi permiteți acest joc de cuvinte. De autobază, știu.

Ne-am comandat un sufleu de brânzeturi, o supă de cremă de pește și o porție de paste cu fructe de mare, dar fără paste… că no, vine vara, costume de baie, alea alea.

Într-un restaurant, răbdarea este răsplătită cu ceva bun – chef Adrian Gagea.

Mă bucur că am avut răbdare să se lanseze meniul de vară. Serios. Chiar mă bucur!

Supa cremă de pește cu legume și fructe de mare (bouillabaisse, pentru cunoscători) este cea mai bună supă de pește pe care am mâncat-o în țară. Sincer, cu mâna pe inimă.

Ce m-a surprins extrem de tare, a fost prețul. Adică la calitatea asta, mă așteptam să mă coste ceva.

Supa de pește a costat 14 (paișpe) lei, sufleul 12 (doișpe) lei și spaghetele fără spaghete 27 (douășapte) lei. Cu vin, cu apă, cu voie bună am ajuns la fabuloasa sumă de 78.60 lei. Am plătit cu bucurie 90 de lei, nu de alta dar servirea pe terasa înflorită ne-a făcut să ne simțim extraordinar.

Ce să zic? Mai mergem! Recomand. Mergeți, nu veți regreta.


comments

Dan Ciulea

Antreprenor, blogger, gurmand, pasionat de fotografie si calatorii. Ma gasiti pe: Twitter, Instagram, Facebook

You may also like...

3 Responses

  1. Nu ma dau in vant dupa fructele de mare. De fapt, ultima data cand am gustat dintr-un preparat cu scoici chiar mi-a displacut total. Insa trebuie sa recunosc ca masa ta arata chiar apetisant.

  1. July 18, 2018

    […] primul rând i-aș recomanda să se cazeze la Pensiunea La Mesteceni, e aproape de oraș, dar suficient de departe încât să te bucuri de liniștea pădurii. Motivul […]

  2. August 4, 2020

    […] Tagliatele de sfeclă, baby spanac și brânză de capră cu pancetta de la Pensiunea La Mesteceni […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.