fbpx
UNTOLD 2019 day 2

Untold ziua 2 | It’s been an amazing friday

Fiind totuși vineri, am zis că o să intru mai târziu în festival. Mă rog, mai târziu înseamna ora 17, dar viața se trăiește nu se planifică, drept urmare la ora 14 fără 2 minute eram în fața porților așteptând să se dedeschidă.

Am început, culmea, cu un Ursus Cooler fără alcool. Îmi era foarte sete, aveam trebă acolo și îmi era lene. Știu un banc legat de berea fără alcool și sora ta, dar nu-l zic că mi-e rușine… sunt sigur că aveți și voi un prieten de la țară, fără pământ, care vă spune bancuri deochiate. În fine, divaghez. Divaghez că mi-am început ziua destul de dimineață: m-am trezit la ora 10 și am realizat că nu avem acasă nici cafea, nimic de mâncat, cu o foame de lup… așa că am venit la DOT să mâncăm, bem cafea și m-am trezit cu un pahar de prosecco în timp ce scriu acest articol. Revenim!

Experiențe

La ora 14:00 a început să pună muzică Bully, iar de la 16:00 DigitaLove, drept urmare până la ora 18:00, când a început să cânte Subcarpați pe scena principală, am dansat pe ritmurile mele preferate de la VRTW.

Înainte de a merge să-i ascultăm pe MC Bean, am zis că să mâncăm ceva, că nu apucasem. Pentru că nici eu nu sunt eu când mi-e foame, am zis că ne luăm o porție dublă de cartofi dulci și o porție de jalapeno cheese balls… cât să avem ceva pe stomac, ca mai apoi să luăm o decizie corectă în ceea ce privește mâncarea.

Înainte de a ajunge la arenă ne-am oprit să testăm tehnologia 5G și am cântat / dansat alături de Subcarpați pe scenă.

Dans

Până să urce Busta Rhymes pe scenă, ne-am bucurat de tot ce îți poate oferi o scenă de talia Day Dreaming. Serios, m-a impresionat până la piele de găină fidelitatea sunetului pe care îl redă scena asta.

Cu ocazia asta am descoperit și doi superi DJ-ei: DARAI LAMA și Kerala Dust. Vă recomand să mergeți dacă-i vedeți că o să fie pună pe undeva muzică. Nu veți regreta.

Busta e Rhymes și chiar dacă are o anumită vârstă, greutate și experiență de viață, în continuare e un personaj care face furori. Cel puțin așa am simțit eu.

De aici până la Day Dreaming a fost doar un pas, un pas pe care l-am făcut, dar nu înainte de a mă alimenta cu un Bendis de la Petro Vaselo.

Aici, la Day Dreaming am dansat până la ora 24, când la scena mea preferată din ultimii 4 ani, Forest, a intrat Akua Naru. Nu știu voi, dar pentru mine muzica pe care o cântă fata asta, este ca și cum aș găsi o oază în mijlocul deșertului.

Suflet

Am dansat desculț în iarbă tot, dar absolut tot concertul ei. Cred că este blasefemie să stai încălțat în timp ce Akua Naru este pe scenă în fața ta. Bine, eu mă descalț indiferent că e ea pe scenă sau nu. Comuniunea cu natura, mama m-a învățat, încă de când mergeam în vacanța de vară la bunici în Roșia Montană, nu se poate realiza altfel.

Bun, nu o mai lungesc că mi se răsuflă prosecco-ul și aș vrea totuși să experimentez din plin și ziua cu numărul 3 din UNTOLD, chiar dacă plouă mai ceva ca în primele ediții de Electric.

See you at World Capital of Night & Magic!

Jurnal de festival UNTOLD ziua 1 | ziua 2 | ziua 3 | ziua 4


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
UNTOLD 2018 - ziua 1

Untold 2019 – Day one

Next Post

UNTOLD 2019 – DAY TWO

Related Posts