fbpx
UNTOLD 2019 ziua 1

Untold ziua 1 | It was an Unbelievable Thursday and it was just the beginning!

Am simțit efervescența orașului încă de sâmbătă. Orașul a început să prindă viață odată cu apariția primului val de turiști adus de festival. Încă de atunci am început să simt entuziasmul cu care aștept prima zi de UNTOLD.

Și, pentru că am fost nerăbdător, mi-am început prima zi devreme, la ora 14 eram deja în festival. Eram prezent prin tărâmul magic, înflăcărat să descopăr regatul pe care organizatorii împreună cu partenerii l-au pregătit cu ocazia aniversării a 5 ani.

Aglomerat

A fost doar prima zi și încă nu au venit toți plătitorii de bilet, dar tot am simțit, seara, că este aglomerat. Că e extrem de multă lume care se perindă de la o scenă la alta. Nu e aglomerat din cauza instalațiilor și activările partenerilor.

Cred că asta e cea mai faină ediție din acest punct de vedere, mi se pare că sunt autentice, bine lucrate și lipsite de kitch-ul pe care, unori, comercialul împinge designul.

De la scene până la muralele de pe asfalt ale lui Ocu și Kero, de la instalațiile din copaci până la artiștii stradali care completează atmosfera festivalului. Sunt așa multe elemente, mici și mare, care conlucrează la acest festival, încât zici că e un organism viu.

A plouat

Nu mă așteptam, dar nici nu m-a deranjat că a plouat în prima zi de UNTOLD. Nu pot să zic că m-a încântat, dar până la urmă a fost în regulă. A fost în regulă pentru că la ora 17 deja dansam desculț la scena TIME unde DigitaLove mixa.

Mai spre seară, când s-a apucat efectiv de plouat, oamenii au fost pregătiți cum nu se poate mai bine. Am primit de la Orange o pelerină pe care am folosit-o ori de câte ori mergeam la Wine bar ca să-mi fac refill la paharul de Bendis Roze, iar husa pelerinei o foloseam pe post de pelerină pentru pahar… că nu-mi intre apă în el. Excelent s-a pregătit Orange, excelent vă spun 😀

Scenele

Fără aplicație sunt pierdut în spațiu. Sunt așa mulți artiști pe care vreau să-i văd că nici nu știu cum să mă împarte. Dacă în anii trecuți am avut două scene pe care le-am frecventat cel mai des, Day Dreaming și The Forest, în prima zi a festivalului UNTOLD 2019 nici măcare nu am ajuns pe la ele.

Nostalgia a fost (și este) o surpriză plăcută. Cu siguranță voi mai dansa aici.

Pentru astăzi mi-am setat în aplicație doar 3 chestii pe care vreau să le văd, pentru că sunt sigur că o să fiu prins de val și uit de ele, la fele cum am uitat și de Morcheeba ieri.

  • Subcarpați
  • Busta Rhymes
  • Akua Naru

See you at World Capital of Night & Magic!

Jurnal de festival UNTOLD ziua 1 | ziua 2 | ziua 3 | ziua 4


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Viitorul este acum. Hai să-l testezi la Untold

Next Post

Experiența 5G prin intermediul Orange la UNTOLD 2019

Related Posts