fbpx

Experiența 5G prin intermediul Orange la UNTOLD 2019

Eu când v-am spus că viitorul este acum, ați zâmbit în braba voastră și ați dat pagina. Ei bine, prin intermediul 5G se realizează toate live-urile de la UNTOLD.

UItați-vă puțin la calitate, la imagine, la sunet, la tot. Și dacă asta nu vă convinge că viitorul este mult mai aproape decât ne imaginăm, vă invit să testați, în adevăratul sens al cuvântului, 5G-ul de la Orange.

Lângă main stage (nu știu de ce comunică așa Orange, că de fapt e între Cluj Arena și scena Alchemy), au amenajat un corner unde poți testa tehnologia 5G în adevăratul sens al cuvântului.

Practic, cu ajutorul unor ochelari 360, te urci pe scenă alături de artistul de pe main stage. E altceva! Ești, în timp real, pe scenă alături de artistul tău preferat. Ești acolo, trăiești emoția momenului. Să vezi cum e să ai 100.00 de oameni care cântă și dansează uitându-se la tine.

Știu că poate părea ciudat, dar să știți că în momentul în care am experimentat asta, m-au luat puțin emoțiile. Simțeam cum se uită oamenii la mine și nu prea știam cum să mă comport. E un sentiment ciudat… cel puțin pentru mine.

Viitorul e acum!

Untold este contextul ideal pentru a pune în valoare tehnologia 5G, având în vedere volumul foarte mare de conținut care este generat de utilizatori în cadrul festivalului, în comunicarea personală sau pe rețelele sociale. Pentru a demonstra capabilităţile 5G, Orange a ales Samsung ca partener pentru implementarea la festival a celor mai noi echipamente de rețea 5G în zona Cluj Arena.

Pasionaţii de tehnologie, iubitorii de muzică şi toţi cei prezenţi la festival sunt aşteptaţi să descopere în zona Orange o experienţă multi-senzorială ce îi transpune chiar pe scena principală, alături de cei mai iubiţi şi aşteptaţi artişti ai momentului. Astfel, cu ajutorul ochelarilor VR, dar şi al telefonului Samsung Galaxy S10 5G, ei vor sta virtual faţă în faţă cu artiştii preferaţi care vor concerta pe scena principală, totul prin intermediul reţelei Orange 5G.

Experienţa Untold va fi completată de transmisiunea live în format 4K a concertelor ce vor avea loc pe scena principală a festivalului şi va putea fi urmărită pe cele două ecrane LED amplasate în zona activărilor Orange de lângă main stage

Orange România

Nu e neaparat că sunt ușor impresionabil, dar chiar am fost impresionat și activarea asta de la Orange pentru mine este top, pentru că îmi dau seama de efortul pe care l-au depus pentru a instala tehnologia 5G cu puțin înainte de vreme în miniorășelul UNTOLD.

Dacă până acum aveam dubii legate de schimbările radicale pe care tehnologia le va aduce viitorului, acum aceste dubii au dispărut. Imaginația este singura noastră limită. Practic, de acum începând, nu mai e trecut, de acum am intrat în viitor.

Acum ceva timp am ascultat un speaker TED care, printre altele, spunea că accesul la sistemul medical nu o să mai fie o problemă, că o să putem beneficia de cei mai buni medici, oriunde ne-am afal pe această planetă, în orice moment.

Mi-am imaginat eu cum ar putea să se întâmple chestia asta, dar până ieri, când am testat efectiv 5G-ul, nu eram neaparat convins. Deci da, viitorul e acum!


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
UNTOLD 2019 ziua 1

Untold ziua 1 | It was an Unbelievable Thursday and it was just the beginning!

Next Post
UNTOLD 2018 - ziua 1

Untold 2019 – Day one

Related Posts

Americanii’s prosti …

Cu toate ca suntem constientii de faptu’ ca o natie, nu poate sa creasca daca ii tampita, cu toate acestea noi eu ii consider idioti … incontinuare ii consider idioti, dar ca, idiotii astia, au niste idei exceptionale … si uite asa creste o natie. Stiti aplicatia red panic button – aplicatia, care la o apasare distanta iti trimite coordonatele cu link catre google maps, pe facebook, sms pe telefon .. ma rog in functie de ce setari ai facut tu – no’ ia uitati-va la filmuleta asta
citește mai mult

ClujLife Awards 04

ClujLife Awards prezinta feedback-ul publicului “devorator” de evenimente, parerea tinerilor cu o viata sociala activa, ce ies destul de des. Tot ce a contat in 2013 s-a concretizat intr-o lista de nominalizati ce pot fi sustinuti
citește mai mult