fbpx
UNTOLD 2019 ziua 4

Untold ziua 4 | Supreme Sunday

Ultima zi a festivalului UNTOLD, ediția aniversară, 2019, mi-am început-o în forță, imediat ce s-au deschis porțile tărâmului magic din zona parcului Central.

Nici nu au apucat să pornească muzica, că eu și Buburza eram deja prezenți la Day Dreaming bucurându-ne de experiența pe care ne-o oferea Bross… un DJ pe care cred că l-am mai văzut / auzit prin Cluj, dar nu sunt foarte sigur.

Sincer vă spun că nu a fost om în spatele pupitrului de la Day Dreaming care să mă plictisească. Ori de câte ori am fost la scena asta, am dansat până aproape la epuizare. Nu pot decât să mă bucur de ce a realizat Marwan. Atât din punct de vedere a artiștilor cât și a sonorizării și setapu-ului.

Day Dreaming, scena mea preferată din cadrul UNTOLD!

Pentru ziua cu numărul 4 am avut doar 2 artiști pe care mi i-am notat: Danaga și Robbie Williams. Drept urmare de la Day Dreaming am mers, fiind și foarte aproape la Forest ca să-l ascultăm pe Danaga.

Cu toate că am mers pe zi ca să ne bucurăm și de instalațiile și activările partenerilor, ritmurile de la Day Dreaming nu ne-au lăsat să ne îndepărtăm foarte mult. Maxim până la wine bar-ul de lângă clădirea Cazino de unde ne alimentam cu spumantul verii: Bendis Roze de la PetroVaselo.

Robbie Williams. Supreme!

Bine, asta până în momentul în care am plecat spre Arenă, să prindem loc la show-ul lui Robbie Williams. Surprinzător, nu s-a închis arena. A fost plin, dar nu au fost nevoiți să o închidă… asta era frica mea, motiv pentru care am mers mai repede cu 1 oră să începă show-ul Robbie.

Și ce show a făcut! Am citit, ulterior, cum că s-a auzit rău. De la mine s-a auzt bine, acum… nu știu ce să zic. Adevărul e că arena nu are cea mai bună acustică.

Oricum, din punctul meu de vedere concertul lui Robbie Williams a fost concertul anului la Cluj, nu doar la UNTOLD. Și-au ridicat mult ștacheta anul ăsta organizatorii UNTOLD, vor avea mult de muncă pentru ediția din 2020 😀

M-a impresionat artistul Robbie Williams. Mi-a plăcut până și clișeicul moment în care a cântat alături de tatăl lui melodia care l-a determinat să se facă cântăreț când crește mare. Sau momantul în care a urcat-o pe scenă pe Monica, mama cățeilor răniți din Florești (nu interpretați aiurea afirmația, fix asta face Monica: se îngrijește de patrupedele năpăstuite de soartă).

Impresionant!

Nu doar spectacolul lui Robbie Williams, întreg festivalul a fost impresionant. Până și scena Nostalgia unde nu aveai cum să nu te oprești și să dansezi măcar 30 de minute înainte de a pleca spre casă.

Nu a fost neaparat muzica care să-mi stârnească mie nostalgii, prea multe melodii românești pe care eu nu am dansat nici când eram în liceu, dar mai auzeam câte o melodie la 15 – 20 minute care să-mi trezească amintiri din liceu / facultă.

Nu pot decât să spun că ziua 4 s-a încheiat apoteotic, fix cum trebuia să se încheie ediția aniversară UNTOLD!

Jurnal de festival UNTOLD ziua 1 | ziua 2 | ziua 3 | ziua 4


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

UNTOLD 2019 – DAY THREE!

Next Post

UNTOLD 2019 – DAY FOUR

Related Posts