fbpx
Vegan / Vegetarian Cluj

Unde mâncăm vegan / vegetarian în Cluj și mai ales ce?

Sunt gurmand, nu vegan sau vegetarian. Drept urmare apreciez mâncarea gustoasă preparată din ingrediente calitative. Dar, trebuie să fiu sincer cu voi, mă simt atras mult mai mult de produsele vegetariane / vegane.

Vara simt cel mai puțin nevoia de a mânca carne, mă rog, peștele și fructele de mare sunt altceva, îmi plac extrem de mult, drept urmare nu mă văd, cel puțin nu în viitorul apropiat, să renunț la ele.

Nu o să mă leg de vegani / vegetarieni, dar cei care se învârt în bula mea din Facebook mănâncă doar mizerii. Serios! Câți cartofi prăjiți să și poți mânca? Câtă soia? Câte chestii procesate și răsprocesate? Câte E-uri?

Pentru mine vegan / vegetarian înseamnă mâncare sănătoasă, colorată, gustoasă.

Așa că m-am decis să fac o listă cu ce și unde mănânc eu vegan / vegetarian în Cluj – Napoca și, totodată, să te invit și pe tine să-mi spui ce și unde ai mâncat. Aș vrea ca lista asta de recomandări să fie ”vie”, cu recomandări concrete.

Bun, fără să o mai lungesc și fără o ordine anume:

Voi? Voi unde și ce mâncați vegan / vegetarian în Cluj?

Update 25.10.2019 (sugestii primite pe Facebook)

  • Bogdan Besliu Numa ca pește și fructe de mare nu intră in categoria vegan/vegetarian :)) in rest, samsara – pizza porcini, cheesy burger, ciuperci tempura cu cartofi quatro formaggi / shadows – burger vegetarian / indigo – kadai paner, tikka masala paner. Din pacate RIP Nomad, unde pizza tikka masala (in varianta ei fara carne) îmi îndeplinea visele.
  • Licurici Corina supa de ceapa la Pizza Rex.
  • Ancuta Vancea Awesome lista 😀 Trebuie sa incerci poke bowl de la Sisters Poke Bowl, recenta mea descoperire :)) De la samsara foodhouse, e geniala lasagna cu spanac. La Mint Bistro, totul e super bun, fie ca e vegetarian/vegan. Si de la London Brothers: Food Heaven&Food Hell urmeaza sa testez burgerul vegetarian. Am auzit doar lucruri bune despre ei 🙂
  • Alexandra Botos Eu la rawdia Cluj-Napoca apreciez cel mai mult wrap-ul, aka shaorma vegana 😉, si tortul de fructe de padure.
  • Anca Calbajos Little brother of Samsara, Natuu pe numele de scena ,s-a deschis la noi la office.
    Si ca sa iti raspund la intrebare cea mai buna mancare vegana/vegetariana o mananc de la Visan Alexandra si Ildiko Csiki . Le sti poate de la A Brunch of Friends🤪
  • Visan Alexandra Memo 10. E cu regim de cantină, e dragut si pune la bataie preparate vegetariene bune pentru un pret frumos

Update 24.10.2019 (sugestii primite pe Twitter)


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
UNTOLD 2019 ziua 4

Primii 10 DJ ai lumii au urcat pe scena UNTOLD

Next Post

Târgul de Crăciun Cluj 22 noiembrie – 31 decembrie 2019

Related Posts