fbpx

Unde mâncăm bine în Sibiu? Azi la Old Lisbon.

Sibiul este unul din orașele ofertante din punct de vedere culinar. Aici am găsit de la bucătăria germană (bucutărie care pe mine personal nu mă încântă deloc… mă rog, să nu mint, mai am momente în care simt nevoia de a mânca din bucătăria lor, în general iarna) și până la cea portugheză.

Săptămâna trecută am fost din nou la Sibiu și pentru că eram, cumva, ”sătul” de Kulinarium, Lili’s Cafe, Felinarul și Hermania, am decis împreună cu Buburuza să mergem la Old Lisbon. Am mai fost aici o singură dată și am fost încântați, drept urmare ne-am dorit să mai testăm încă o dată localul.

Localul se află în centrul vechi, aproape de Piaţa Mică şi de Teatrul Gong, îl găsiți pe strada Târgul Peştelui nr. 4 din Sibiu. Nu este neaparat cel mai elegant spațiu, cu toate că are câteva trăsături care ne denotă că își dorește acest lucru, dar, în schimb, are oameni extrem, extrem de politicoși și bine instruiți. Iar din punctul meu de vedere acest lucru este esențial într-o astfel de afacere.

OldLisbonSibiu005

Oferta din meniu este variată, găsiți de la meniu vegetarian până la friptură de vită, friptură pentru care sunt renumiți. Personal nu am testat-o pentru că am fost vara, iar vara, din punctul meu de vedere, înseamnă mâncare mai ”ușoară”.

Pentru că suntem mari fani fructe de mare, Buburuza și-a lua o porție de midii în sos de roșii. Poate că le-am fi apreciat mai mult dacă erau mai puțin sărate, dar noi mâncăm nesărat, deci nu suntem neaparat un bun exemplu în direcția asta.

OldLisbonSibiu004

Iar eu, pentru că îmi place la nebunie ghimbirul, mi-am luat o supă cremă de morcovi și ghimbir. Supă cremă care spre surpinderea mea se afla la meniul zilei (recunosc, nu mă așteptam să găsesc meniul zilei la ei), iar pe lângă aceasta mi-am mai luat o porție de paella vegetariană.

OldLisbonSibiu007

La desert am ales un tiramisu, care nu a fost rău, dar cu siguranță îl apreciam la adevărata lui valoare dacă era mai rece. Cafeaua fiartă a fost o surpiză plăcută, iar vinul portughez este un vin pe care trebuie să-l testați. Și toate acestea ne-au costat doar 64 lei.

Una peste alta, Old Lisbon Sibiu este un restaurant pe care vi-l recomand cu drag, este un local surprinzător.

Voi l-ați testat, cum vi s-a părut?

Old Lisbon Sibiu

Adresă: Strada Târgul Peștelui 4, Sibiu 550195
Telefon: 0269 436 467


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Hai cu mine la We Love Retro!

Next Post

Curentul, boala închipuită a românilor

Related Posts